Po dzisiejszym robię przerwę
hmm, qrwa nic nie wymyśle, mózg mi w tej chwili pracuje na 15%, ale może wytłumacze o co mi lotto, jedyną używką z tych nie legal w polandii stosuję mj, innych nietykam, ale nie ze względu na strach, lecz na moje życiowe doświadczenia i przekonania, kiedyś byłem lekomanem, teraz jestem jedynie zielarzem i tego się trzymam, nie pcham się w chemie, pale to co Jah dał i błogosławił, roślinki to jest to, co dla mnie jest wszystkim
Takie moje życiowe doświadczenie...
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Nowych substancji raczej sie nie boje.
Oczywiscie nie wszystkich chciałbym spróbować
1. Jak aplikowałem sobie pierwszy raz w życiu narkotyk (exstasy). Nic o dragach wtedy nie wiedziałem i bałem się, że umre jak zjem tą tabletke
2. Jak robiłem sobie pierwszy zastrzyk dożylny, i to z opium własnej roboty. Niewiedziałem czy w dobry bat pukam, czy dobrze zrobiłem opium i czy to w ogóle było opium.
3. Jak pukałem fete którą znalazłem u brata pod łóżkiem. Nawet nie byłem pewien czy ten biały proszek to amfetamina.
Lubie ryzyko :]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.