Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Odpowiedzi na te 3 pytania powinny wyjasnij takie kwestie.
1. Jakie inne używki (obok grzybow) najczęsciej goszczą w twoim menu
2. Które z tych rzeczy najczęsciej wykorzystujesz do robienia miksów
3. Czy po doswiadczeniu z grzybami zaprzestales stosowania jakis innych uzywek, jakich i dlaczego?
2.Palę czasami jak kapelusze bądź kwas schodzą. Czasem jak MDMA. W planach MDMA z kwasami i grzybami.
3. Alkoholu nie tykam. Dojrzałem jego absolutna pustkę i bezsens. Szkodliwość i bezcelowość. Pusta używka, która najwyżej zaszkodzi, a sam wywołany nią stan jest dla mnie nieprzyjemny już.
DXMu też już tak raczej nie ruszam jak wcześniej.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Gdybym miał dostęp do konkretnych papierów czy dropsów to też na pewno na stałe zagościły by w moim menu.
2. MJ, alkohol
3. -
2. Trawa :) Łączy się idealnie. Nie mam większego doświadczenia, na pewno gdybym miał pod ręką benzo to czemuż by nie. Z Salvią o ile gwiazdy pozwolą, na pewno też będzie miks :)
3. Amfetamina, ekstazy. Tak sobie myślałem i myślałem, aż wymodziłem, że ten syf wcale mi do zabawy czy też szczęścia niepotrzebny. Szkoda mi dyńki, nozdrzy i pikawy na takie zabawy :rolleyes:
Unrealism benzosy dobre są jak zdążyłem zauważyć do prawie wszystkiego. Wylajtują, uspokoją, spać pozwolą. Na tramalu się nie znam, co jak co, ale wolałbym jednak benzo niż trampki - sprawdzona metoda na głoda. Chociaż z drugiej strony chodzą słuchy, tylko trzeba dobrze poszukać, że tramal spożyty nawet kilka dni przed grzybami czy innym psychodelikiem gmerającym przy serotoninie [np kwas, tryptaminy rc, innych nie kojarzę], przyczynia się od osłabienia działania tegoż specyfiku. Osobiście uważam to gówno za syf. Nawet dobrze bólu zabić nie potrafi <_<
Nie ukrywam, że po grzybach zdarza mi się odczuwać lekki (zdarza się też silny) dyskomfort przy ludziach, którzy ich nie zjedli. Pomyślałem, że jakiś depresant "przed" mógłby pomóc.
...
Chociaż z drugiej strony chodzą słuchy, tylko trzeba dobrze poszukać, że tramal spożyty nawet kilka dni przed grzybami czy innym psychodelikiem gmerającym przy serotoninie [np kwas, tryptaminy rc, innych nie kojarzę], przyczynia się od osłabienia działania tegoż specyfiku...
Może osłabiłyby zjedzone razem. Tylko takiego czegoś to nie próbowałem i nie mam zamiaru.
I jeszcze jedno, kiedy je się w kilka osób, to najlepiej spożyć w tym samym momencie =)
Osobiście nie przepadam za miksami, ale chyba skuszę się na klonika przed następną przygodą. Mimo tego, że wczoraj w nocy było bardzo miło i co zabawniejsze czułem wielką empatię do ludzi "niezrzeszonych", wręcz pchając się do nich - co samo w sobie było przyjemne :)
Benzosów nie stosuję, ale tak jak by mi się coś o uszy obiło.
Więc pytam, żebyś czasem świętych grzybów nie zmarnował przez nieświętego klona ;-)
Co do innych (tzn alko, i tram - te co sam zapodaje) to już pisałem: alko mi wzmacnia, jest dobrym dodatkiem do grzybów. Poza tym wyśmienicie smakuje wino, piwo. Tram natomiast nigdy nie był celowo miksowany z grzybem. To po prostu przypadek, pierwsze tram, za kilka dobrych godzin grzyb. Po grzybie to nie jem tramów nigdy.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.