Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam. Czy znacie jakąś substancję (ważne żeby była jak najłatwiej dostępna), która jest dobra na pewność siebie? To znaczy, która ułatwia kontakty towarzyskie/międzyludzki i w ogóle poprawia samopoczucie? Chodzi o to, że mam fobie społeczną (coś jak nieśmiałość tylko o wiele gorsze), brak pewności siebie, dość niską samoocenę itp. itd. Właśnie z kontaktami międzyludzkimi mam też dość spore problemy, w ogóle jakieś lęki irracjonalne (dotyczące zachowań społecznych itp.). Wiem, że wiele narkotyków ponoć powodują alienację społeczną, a to w moim przypadku było by baaaardzo nie pożądane, bo i tak jest już beznadziejnie. Więc, znacie jakiś specyfik?

Przydały by się może jakieś benzodiazepiny ale skąd ja to niby wezmę? Nierealne...
Uwaga! Użytkownik Aco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hekate »
Ekstaza. Polecam nie tylko na nieśmiałość, ale przykładowo chęć wyrzucenia męża/chłopaka/dziecka z mieszkania.

Czy z Wami jest tak źle, że w żadnej dziedzinie życia bez narkotyków sobie nie radzicie? Żałosne.
Doszczętnie rozbity Wichman zginął w ucieczce z rąk rozjątrzonych najazdem chłopów.
  • 749 / 5 / 0
Przypierdol sobie coś (np baclofen) to na pewno lepiej Ci się zrobi! ;-)
I'm broken.
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
korkorio pisze:
Przypierdol sobie coś (np baclofen) to na pewno lepiej Ci się zrobi! ;-)
Dożylnie ofkors
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 1 / 0
na pewność siebie hmmm ALKOHOL !

znam przykład gościa co przez roku napierdlał amfetamine własnie taki cichy otyły chłopaczek po roku prawdziwy ulicznik,świr zero problemów w kontaktach miedzyludzkich obecnie siedzi

ja tam takich probleów nigdy nie miałem ale polecam dobrego psychiatre
pzdro
Uwaga! Użytkownik słaby.84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
moim zdaniem wszystkie psychodeliki powodują alienacje, ale to zależy od jednostki. polecam alkohol- jest bardzo towarzyski ;-)
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1 / / 0
sieknij kreche heh bedziesz nawijal jak szalony %-D
A tak powaznie to alko chyba najlepsze rozwiązanie. :-)
Uwaga! Użytkownik ecko102 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sKooN »
lol, marihuana, przecież to oczywiste.
Uwaga! Użytkownik sKooN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Ja pierdole, człowiek się was pyta, co zrobić żeby tak na co dzień móc z ludźmi normalnie gadać, i co ona ma kurwa, z rana wypijać pół litra czy chuj?

@Aco aaaa to Ciebie już zjechałem w innym wątku %-D
na serio; benzo ftw na takie lęki; ale pewnie chujnia z dostępem, co nie ;] ? ja osobiście też takie mam i pierdolą mi doszczętnie większość życia, i nic z nimi nie robie; tylko pogłębiam :wall: ;]
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
Pytał się o środki, które mogą mu pomóc, zjebie. Oczywistym jest że takie rzeczy na dłuższą metę tylko pogorszą sytuację. Trzeba być zjebanym żeby o tym nie wiedzieć. Alkohol pomoże mu się przełamać.
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...