Jako założyciel watku zacznę od tych książek, które ja posiadam i które mogę wysłać na mejla:
-Ćpun (Burgess Melvin)
-Kokaina (Barbara Rosiek)
-My dzieci z dworca ZOO (Christine F.)
-Narkotyki Niemyte Dusze (Witkacy)
-Witaj Smutku (Francoise Sagan)
-Psycheldelic Review - Psychedelics Encyclopedia
czytnelabym aczkolwiek nie ma nic na wymiane
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ironia pisze:LOL xD Jak to brzmi xDleśnik pisze:chciwcze!
[h]
iChuj
Zakładam ten temat, bo wierze ze jest na tym form garść osób, które maja na kompie jakies książki o narkotykach/uzależnieniach i zechcą się wymienić.
Jako założyciel watku zacznę od tych książek, które ja posiadam i które mogę wysłać na mejla]
niestety nie mam nic na wymianę w wersji eBook ale skoro sie zaoferowałeś to będę wdzięczny jeśli prześlesz mi swoją kolekcję książek na maila: dr.Kubeusz@wp.pl
pozdrawiam
Co to za problem znaleźć sobie w tym jebanym internecie eBooka? Gdyby były papierzane to rozumie... chciwcze!
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.