moje kolezanki sie kiedys odchudzaly na speedzie na disco heh ]
Tak, tak moje kumpele też. Tylko jakie zdziwko łapały jak po zaprzestaniu "kuracji" tyły dwa razy tyle :nuts:
Ja narazie dam sobie spokój z holandią. Mam namiar na podobno zajebiste grochy. Poczekam aż dostaną się w moje łapki i zobaczymy. Jak będą dobre wezmę ze 20 :-p jak lipa chyba się wybiorę gdzieś za granicę żeby się nie truć :'( .
Alexander Shulgin, PiHKAL
Alexander Shulgin, PiHKAL
Fasolkaaa pisze: Ja narazie dam sobie spokój z holandią. Mam namiar na podobno zajebiste grochy. Poczekam aż dostaną się w moje łapki i zobaczymy. Jak będą dobre wezmę ze 20 ]
A jakie to dropsiki? (wiem że nazwa i emblemat nie mają znaczenia tylko to co siedzi w tych tableteczkach, więc to pytanie z czystej ciekawości.)nie truc buahah a myslisz ze jak zjesz lepsze dropsy to sie nietrujesz hmm chorem myslenie
Dziewczyna dobrze prawi, lepiej zjeść 1-2 z MDMA, niż wpierdolić na disco 15, a potem 3 dni dochodzić do siebie, czyż nie?
Zamknij się!, wyjdź i zamknij drzwi.
Dziewczyna dobrze prawi, lepiej zjeść 1-2 z MDMA, niż wpierdolić na disco 15, a potem 3 dni dochodzić do siebie, czyż nie?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.