moje kolezanki sie kiedys odchudzaly na speedzie na disco heh ]
Tak, tak moje kumpele też. Tylko jakie zdziwko łapały jak po zaprzestaniu "kuracji" tyły dwa razy tyle :nuts:
Ja narazie dam sobie spokój z holandią. Mam namiar na podobno zajebiste grochy. Poczekam aż dostaną się w moje łapki i zobaczymy. Jak będą dobre wezmę ze 20 :-p jak lipa chyba się wybiorę gdzieś za granicę żeby się nie truć :'( .
Alexander Shulgin, PiHKAL
Alexander Shulgin, PiHKAL
Fasolkaaa pisze: Ja narazie dam sobie spokój z holandią. Mam namiar na podobno zajebiste grochy. Poczekam aż dostaną się w moje łapki i zobaczymy. Jak będą dobre wezmę ze 20 ]
A jakie to dropsiki? (wiem że nazwa i emblemat nie mają znaczenia tylko to co siedzi w tych tableteczkach, więc to pytanie z czystej ciekawości.)nie truc buahah a myslisz ze jak zjesz lepsze dropsy to sie nietrujesz hmm chorem myslenie
Dziewczyna dobrze prawi, lepiej zjeść 1-2 z MDMA, niż wpierdolić na disco 15, a potem 3 dni dochodzić do siebie, czyż nie?
Zamknij się!, wyjdź i zamknij drzwi.
Dziewczyna dobrze prawi, lepiej zjeść 1-2 z MDMA, niż wpierdolić na disco 15, a potem 3 dni dochodzić do siebie, czyż nie?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.