Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Kartony o których pisano,że lepiej działają połknięte,to raczej nie LSD tylko DOB,BrDFly albo coś z tej bandy. Wyglada na to że do uwolnienia tej substancji potrzebne jest działanie jakichś enzymów,np tych zawartych w soku żołądkowym. W każdym bądź razie reakcja jest katalizowana inaczej niż w przypadku LSD. Ja nigdy nie próbowałem, DOB,ale gdybym chciał to zrobić,to skorzystałbym z doświadczenia forumowiczów i bym je połknął. Możesz zajrzeć na erowida,może tam coś o tym napisali.
Z Twojej wypowiedzi domyślam się że masz to,co lepiej działa połknięte ;-) czyli najprawdopodobniej BrDFly form mistaEs. Jeśli masz wątpliwości to poprostu daj fotę swoich kwasów.
Pozdro :-)
Edit:Posta napisałem zanim jeszcze dodałeś zdjęcie. Widzę,że chyba dobrze wyczułem co masz,ale do końca nie jestem pewien.
Jesli to jest Dragonfly (a prawdopodobnie jest), to jest to dosc nowa substancja, pewnie jeszcze nie poznano wszystkich skutkow ubocznych. Ale chyba jeszcze nikomu nic sie nie stalo
torrentusiak pisze: Jak to jest z tymi innymi kwaso-podobnymi substancjami ...
To ludzie stworzyli sobie boga.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.