Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Co do posmaku, to faktycznie jest coś. Nazwałbym to jednak nie metalicznym a po prostu smakiem pateki w gębie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
a co do nalogow - to dzien po DXMie o wiele latwiej jest sobie powiedziec nie (jezeli nam na czyms zalezy) oczywiscie nieutrzymuje mi sie takie cos dlugo (zaledwie dzien albo dwa po tripie)
Lak(i)er pisze: a co do nalogow - to dzien po DXMie o wiele latwiej jest sobie powiedziec nie (jezeli nam na czyms zalezy) oczywiscie nieutrzymuje mi sie takie cos dlugo (zaledwie dzien albo dwa po tripie)
ja to rzadko ten shit biore wiec nie wiem.. dla mnie to gówniany drug... tylko mnie nie zjedźcie! 8-( :scared:
wujek supra
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.