MJ i przyjmowanie takich leków jak klomipramina czy luminal raczej nie wpływa zbyt dobrze na funkcjonowanie mózgu...
pawelek5105 pisze: A moge zamiast MJ wrzucić gałke?
pawelek5105 pisze: Jak zrobic zeby to bylo bezpieczne?
pawelek5105 pisze: Dużo o gałce czytałem i o innych łatwo dostępnych dragach. I jesli nie gałka i nie MJ to zostaje mi chodowanie kocimiętki albo DXM. W najblizszym czasie mam zamiar odstawic klomipraminę.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
niedawno wypiłem olej dla żółwia ]
Hmm też raz to wypiłem. Ja z ciekawości jak smakuje, a Ty po co?
gałka=syf
Szkoda nerwów, no chyba, że lubisz leżej zjebany przez 2 dni i nie wiedziec kto Ci dupe zasrał ;)
pawelek5105 pisze: Np. co polecacie na wolny łikend ?
Ale nie przesadzaj. Ja ostatnio wrzuciłem jedno piwo + 450mg i z planowanego mile spędzonego czasu zrobił się trudny powrót do domu + spore wymioty.
polecam jakiś psychodelik, powiedzmy roślinny. a jaki to już zależy od efektów jakich oczekujesz.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.