Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Zapytaj lekarza. Poważnie ;) Podobno obowiązuje ich tajemnica lekarska :P
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
Trudno powiedzieć co sie może zdażyć : ) opiekuna sobie weź jakiegoś i nie jaraj za duźo jak na początek i już.
.
  • 210 / 7 / 0
Wiesz mam kumpla ma padaczke i pali regularnie, nie ma z tym problemu .....przynajmniej dopóki nie uświadomi sobie że znowu ZAPOMNIAŁ :) - wziąć swoich lekarstw....
MJ i przyjmowanie takich leków jak klomipramina czy luminal raczej nie wpływa zbyt dobrze na funkcjonowanie mózgu...
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
pawelek5105 pisze:
A moge zamiast MJ wrzucić gałke?
Możesz, ale po co? To są dwa całkiem inne tripy. No jeśli ten stan po gałce nazywać możemy tripem...
pawelek5105 pisze:
Jak zrobic zeby to bylo bezpieczne?
Wrzucanie gałki nigdy nie będzie bezpieczne... Narkotyki w ogóle nie są bezpieczne... Gałka szczególnie. Poczytaj o niej na forum.
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Simone »
pawelek5105 pisze:
Dużo o gałce czytałem i o innych łatwo dostępnych dragach. I jesli nie gałka i nie MJ to zostaje mi chodowanie kocimiętki albo DXM. W najblizszym czasie mam zamiar odstawic klomipraminę.
Gałkę to zdecydowanie odradzam. To jest coś takiego, czego wszyscy najwyraźniej muszą doświadczyć na własnej skórze ;) by się przekonać, że raczej nie warto (raczej, bo nie wiadomo, co tam, komu pasuje ;)) . Zresztą poczytaj sobie TR o gałce na Hyperrealu to będziesz wiedział, o co chodzi. :) Ja w każdym bądź razie nie wspominam dobrze swojego pierwszego (i już na pewno ostatniego) spotkania z gałką.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2006 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Simone nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Smak to rzecz gustu? Ok, widać, że nie próbowałeś :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
To smakuje jak stary zgniły suchy korek od wina, gorzkie jak spruchniałe drewno lekko doprawione miętą. Cały czas po tym bekasz, a smak zostaje na ponad godzine w ustach, nawet jak zagryziesz. A na 2gi dzień sahara w gębie.Pijesz 2-3 litry na raz i nic. Dalej sucho. NIe polecam.
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 313 / 5 / 0
[quote="pawelek5105"]
niedawno wypiłem olej dla żółwia ]

Hmm też raz to wypiłem. Ja z ciekawości jak smakuje, a Ty po co?

gałka=syf

Szkoda nerwów, no chyba, że lubisz leżej zjebany przez 2 dni i nie wiedziec kto Ci dupe zasrał ;)
Uwaga! Użytkownik Norberto nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
pawelek5105 pisze:
Np. co polecacie na wolny łikend ?
Zależy na jakich efektach Ci zależy. Alko + kodeina to miłe połączenie. :)
Ale nie przesadzaj. Ja ostatnio wrzuciłem jedno piwo + 450mg i z planowanego mile spędzonego czasu zrobił się trudny powrót do domu + spore wymioty.
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 475 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
no nie wiem czy łączenie leków przeciw padaczkowych i alkoholu (no i oczywiście narkotyku) wyjdzie koledze na zdrowie.
polecam jakiś psychodelik, powiedzmy roślinny. a jaki to już zależy od efektów jakich oczekujesz.
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.