twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 243 / / 0
Mam 3 roslinki NL & ice, po 26 dniach wegu, dziś mam 11 dzień flow, ale niestety roślina nie wytrwarza jeszcze kwiatów, jedną dziś musiałem usunąć bo na 0,22m^2 było już ciasno, wysokość boxa to metr i roślinki mają już ok 40cm, roślinki są gęste i mają dużo odrostów ale gołych, bez kwiatów, używałem biohumusa, florowit, planton i multivit, czy to przez to mieszanie nawozów??
czemu jeszcze nie ma kwiatów? aha mam Hps 150W?
W pomieszceniu w którym się znajduje, jest cały czas uchylone okno i palą się świeczki dla CO2.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
CANY pisze:
czemu jeszcze nie ma kwiatów?
Poczekaj jeszcze z tydzień:- pojawia sie objawy kwitnienia.

pierwsze "objawy" szczytow bedą okolo 4 tygodnia /

patrz ten art: jest o zachowaniu sie roślin outdoor. ale- nieco Ci wyjaśni.

https://hyperreal.info/node/4792
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.