z klonów planowałem zrobić soga, naprawdę gęstego, ale dochodzą te nowe sadzonki (ciekawy freebie). pod hpsem razem będą miały veg około tygodnia po czym 12/12 i teraz nie wiem jak te rośliny będą rosły. czy te z nasion po dość krótkim vegu (3 tyg.) na flo będą rosnąć podobnie do klonów, czy będą miały sporo innych odrostów?
nie wiem jak to będzie wyglądać, jakieś przypuszczenia? ;-)
zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
nic nie wiem
czy jak bym odcinał wszystkie boczne odrosty to główny top rósł by całą energią?
Moj White rino pieknie wygladal jak maczuga gdy mu poobcinalem odrosty. Zrobilem to gdy przelaczylem na kwitnienie.
Ale byl to WR z nirwany i ocalala 1/10(moja wina hehehe).
Polecam to bo caly cure zajol moze 5 minut?? zajebistasprawa.
btw ile z takiego dużego topa miałeś suszu?
nic nie wiem
nic nie wiem
Tak mi sie wydaje :rolleyes:
nic nie wiem
a czy po obcięciu odrostów one jakoś nie odrosną spowrotem? ]
Jeśli obetniesz: je tak, że nie pozostawisz: nic; nie odrosna nie bedą miały z czego.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.