Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 174 / / 0
Re: PV - 8
Nieprzeczytany post autor: shott »
daje to rade ? porownujac do pvp ,
bo jeszcze znalazlem min.PV-7/PV-9/PV-4(4-MPHP)

Fuzja - 909

quote="shott"]daje to rade ? porownujac do pvp ,
bo jeszcze znalazlem min.PV-7/PV-9/PV-4(4-MPHP)[/quote]

dobra juz wiem pv4 bije na leb reszte , mozna usunac jak zasmieca .
  • 2428 / 90 / 0
No nie powiedizalbym... PV-7 to a-php ktore wg 885 biło na glowe alfe
a PV-9 to a-POP którego sam jestem bardzo ciekawy na blulajcie czy tam chemsrusie można znaleźć info ze to takie fchuj lajtowe MDPV
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
No nie powiedizalbym... PV-7 to a-php ktore wg 885 biło na glowe alfe
a PV-9 to a-POP którego sam jestem bardzo ciekawy na blulajcie czy tam chemsrusie można znaleźć info ze to takie fchuj lajtowe MDPV

dobry koneser jestes widze,
to polacasz pv 7 ?
  • 2428 / 90 / 0
Tak jak najbardziej ale PV-7 to a-PHP ktore wraz z dniem 1 Lipca dostało bana w naszym pojebanym kraju... także tego lepij se zakupić z jakiegoś eu sklepu a-PVP bo na jeden chuj wyjdzie w kwestii legalności. ^_^ Chyba ,że przebywasz poza Polską to możesz se obie te alficzki kupować. %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 60 / 0
Nieprzeczytany post autor: Diabeuu666 »
PV-8 naprawde zacne jest. speeeed ze hohoh. Co prawda trzeba przyjac raz wiecej niz a-pvp ale kop wtedy bardzo zblizony choc nie ma tego czegos jednak to naprawde polecam :)

Diabeuu666
  • 174 / / 0
okazalo sie ze nie mam dostepu ani do pv7ani pv4 , bede niedlugo testowal pv9 wtedy okaze sie co to za cudak
  • 382 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: WuWuA32 »
Siemano, wchodzi na penisa / libido ten specyfik po wapo jak a-pvp? Ten profil dzialania najbardziej mi odpowiada :D
Pozdro ;)
  • 71 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: necrokarol »
pv8 nie jest jakość specjalnie fajną substancją bo ma sporo efektów ubocznych
do vapo a-pvt lepsze IMO
do sniffu 5-DBFPV
ale takie coś do wszystkiego dobre ale w niczym najlepsze pv8 się nadaje :D
wiadomo dużo też zależy od sortów
  • 571 / 28 / 0
Próbował ktoś PV8 iv? Różne alfopochodne tak przerobiłem ale ósemki jeszcze nie, a akurat jest w drodze giecik.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 179 / 0
Ja jeszcze nie, ale planuję. Od 50 mg bym zaczął.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.