Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 833 / 11 / 0
Re: bk-2c-b
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Coś mi w tych TR nie pasuje...
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 3206 / 174 / 0
Mam ~190mg tego. Dawkowanie to 10mg-100mg+. Przy większych dawkach, tj. powyżej 60mg, działanie substancji znacznie się wydłuża w stosunku do 2C-B, do około 10-14h. Działanie to takie nieco mocniejsze 2C-B, ale do tego bardziej adrenergiczne.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 833 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Spekulujesz, czy robiłeś testy?
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 3206 / 174 / 0
To są relacje znajomego którego znam osobiście i opowiadał mi o wrażeniach. Próbował 2C-B w szerokim spektrum dawek i S&S.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: hpk666 »
  • 1456 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: kfs »
@Limitbreaker, 10-14 godzin? Ale ile mniej-więcej trwa peak? Czy potem zostaje już tylko sama stymulacja, czy jest jakieś fajne afterglow?
Oryginalne 2C-B to mój ulubiony psychodelik (a właściwie bardziej empatogen), 25B-NBOMe to już zupełnie co innego. Ciekawy jestem jakie doznania przyniesie ten analog, tylko widząc "bk" z góry jestem nastawiony raczej negatywnie, bo mam złe doświadczenia z ketonami i nie wierzę, że nie będzie tutaj większego BL niż w przypadku oryginalnej fenylki. Jadłem 2C-B w dawkach 60mg i właściwie nigdy nie miałem bodyloadu i to była bardzo duża zaleta tej substancji, bo inne 2C-x zawsze powodowały u mnie strasznie dokuczliwe objawy.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
bk-2c-b
Nieprzeczytany post autor: Crova »
Znalazłem u zagranicznego vendora. Jakieś 5 razy mniej aktywne od 2C-B i trzyma około 10 godzin.

Myślicie że coś z tego będzie, czy kolejny chujowy analog?
  • 13 / / 0
Bylem jeden z pierwszy osob ktorzy dostali samplach tego - i powiem ze dla mnie prawie identyczny w effekty do 2C-B, tylko ze jakos 2 razy dluzej trzyma ten trip, i troche bardziej stimuluje (tez na cialo, w sensie ze jest troche "muscle tension" - na przyklad jak po DOx).

Raczej aktywnosc zalezy od dawka, na przyklad slyszalem ze 90mg bk-2C-B to bardziej jak ~10-12mg 2C-B, a dla mnie 110mg dziala podobno w moc do 40mg 2C-B. Dawki zaczynaja o jakos 80mg i mi sie wydaje ze wiecej niz 130-140 bylo by bez sensu.

Ogolnie mi sie podobalo, warto sprobowac - ale na wieksza ilosc to chyba 2C-B sie bardziej oplaca, bo cena na gram nie jest wiele wiecej i dawka troche mniej niz polowa. :)
-JesusGreen
Ćpun z Anglii. Z Polski język nie znam tak fajnie, i w ogole nie znam gramatyka. Tak ze moje posty mogą nie brzmieć fajnie. :D
[Butyr-Fent Unit]
  • 24 / / 0
U znajomego pojawilo sie bk-2C-B czy pomijajac stanowczo wieksza dawke moge zakladac te same efekty jak w temacie? Niejadlem nic z 2C w nazwie...

to nie jest wątek o bk-2c-b, pisz w odpowiednich wątkach, następnym razem dostajesz warna

#Parathormon
Uwaga! Użytkownik punkisdead nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
dawki około 100 mg około 70 pln za tripa drogoooo

co sądzicie o podaniu donosowym ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

"Ciężarna 14-latka z zapaleniem wątroby i AIDS trafiła do nas z domu publicznego".

"Często chodzę z rodziną na spacery po parku i widzę pięknych, dobrze ubranych młodych ludzi, którzy czegoś szukają. Wiele osób myśli, że zbierają liście lub kwiaty, ale oni szukają woreczków pod kamieniami, pod kłodami. To setki młodych ludzi, którzy codziennie zażywają narkotyki" — mówi Anton, który mieszka w Mołdawii. W jego kraju problem z niedozwolonymi substancjami staje się coraz większy.

Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające

Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.