Oryginalne 2C-B to mój ulubiony psychodelik (a właściwie bardziej empatogen), 25B-NBOMe to już zupełnie co innego. Ciekawy jestem jakie doznania przyniesie ten analog, tylko widząc "bk" z góry jestem nastawiony raczej negatywnie, bo mam złe doświadczenia z ketonami i nie wierzę, że nie będzie tutaj większego BL niż w przypadku oryginalnej fenylki. Jadłem 2C-B w dawkach 60mg i właściwie nigdy nie miałem bodyloadu i to była bardzo duża zaleta tej substancji, bo inne 2C-x zawsze powodowały u mnie strasznie dokuczliwe objawy.
Raczej aktywnosc zalezy od dawka, na przyklad slyszalem ze 90mg bk-2C-B to bardziej jak ~10-12mg 2C-B, a dla mnie 110mg dziala podobno w moc do 40mg 2C-B. Dawki zaczynaja o jakos 80mg i mi sie wydaje ze wiecej niz 130-140 bylo by bez sensu.
Ogolnie mi sie podobalo, warto sprobowac - ale na wieksza ilosc to chyba 2C-B sie bardziej oplaca, bo cena na gram nie jest wiele wiecej i dawka troche mniej niz polowa. :)
Ćpun z Anglii. Z Polski język nie znam tak fajnie, i w ogole nie znam gramatyka. Tak ze moje posty mogą nie brzmieć fajnie. :D
[Butyr-Fent Unit]
to nie jest wątek o bk-2c-b, pisz w odpowiednich wątkach, następnym razem dostajesz warna
#Parathormon
co sądzicie o podaniu donosowym ?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Na oczach policjantów sprzedawał narkotyki. Zaskoczony zatrzymaniem
Do transakcji doszło na oczach policjantów. 25-latek przekazał woreczek z narkotykami drugiemu mężczyźnie. Był zaskoczony zatrzymaniem przez funkcjonariuszy z warszawskiej Woli. Usłyszał już zarzuty.