Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 484 / 3 / 0
Lepiej rzuć tą grudkę najpierw na wagę. I załatw sobie opiekuna.
  • 1293 / 20 / 0
opiekun będzie, a grudka będzie jak najmniejsza :D
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 484 / 3 / 0
No to "życzymy miłego lotu", co tu więcej mówić.
Planuję zarzucić ową piękną substancję na sylwestra, zobaczymy jak się zmiksują małe ilości z alkoholem, ziołem, kanna :)
  • 857 / 2 / 0
Zamiast alkoholu rownie dobrze mozesz pic wode lub soczki, sa smaczniejsze i nie odwadniaja tak jak alko. alko srednio komponuje sie z psychodelikami bo poprostu je zazwyczaj zbija. Kanna czy ziolo przynajmniej u mnie podbijały moc dzialania psychodelika ale rowniez kierowaly faze na osobny tor co nie w kazdym przypadku jest porzadane.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 484 / 3 / 0
Ale to nie jest tak, że ja będę musiał, tylko chcę spróbować takich miksów :) Trochę zbiję alkoholem, podbiję paleniem i jakoś to będzie.
  • 1951 / 15 / 0
dużo osób przejechało się na takim "i jakoś to będzie" ;)
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 857 / 2 / 0
To zalezy od doswiadczenia. Raz widzialem przepicie fenki (dokładniej DOM), kiedy psychodelik zaczał puszczac, alkohol przejał kontole i delikwent padł pijany w chuj na ryj gdzie bylo trzeba niesc zwloki do domu.
Dlatego ogolnie nie polecam chlać do fenek bo nie ma po co.
Duzy buch kanna do 2cp to pewnie gigantyczny stoner.
W sumie zalezy gdzie idziesz i czy mozesz straszyc ludzi swoja nacpana mordą i czy komus chce sie pieścic z twoimi zwłokami.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 484 / 3 / 0
Biorę pełną odpowiedzialność za siebie - nie próbowałem, chcę spróbować, co najwyżej będę zwłokami przez jakiś czas... co to za ćpanie bez ryzyka? Jakoś to będzie, znaczy - gorzej lub lepiej :) Poza tym zobaczymy jak klepnie, zawsze 2C-P mnie robiło kosmicznie, ale brałem tylko dawki w okolicach 8-10mg, teraz zamierzam wziąć z 5-6.
  • 208 / 4 / 0
Ćpanie bez ryzyka to odpowiedzialne świadome ćpane. Imho najlepsze.
alkohol do 2C-P to kiepski pomysł. Jak się będzie komponował? Ano nijak. Chociaż przy 5-6mg możesz się czuć jak ja po 10mg i kilku piwach na zejściu dawno temu. Niespecjalnie. Czystość fenkową szlag trafił, upojenie alkoholowe niespecjalne, humor taki sobie, bez rewelacji. Jednym słowem ani to nie szło w jedną stronę ani w drugą. Takie stanie w rozkroku bez pomysłu po co to było.
  • 484 / 3 / 0
platyna pisze:
Ćpanie bez ryzyka to odpowiedzialne świadome ćpane. Imho najlepsze.
Bzdura, nie ma ćpania bez ryzyka. Szczególnie jeśli się szuka nowych doznań, a nie siedzi ciągle w jednej substancji. Oczywiście wszelkie środki ostrożności i jak największa wiedza na temat danych substancji muszą być, ale to nie znaczy od razu, że ćpanie przestaje być ryzykowne :)
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".