Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 858 / 50 / 0
W maju/czerwcu brałrem kilka razy dzienni relanium IV 50-55mg w jednej pompce tramadolem (1000mg+).
Zdobyłeem dzis alpragen i xanax (obie zabierają alprazolam) i żaden nie działa.

C0 r0biić jak żyć? Kiedy w końcu moje kochane benzoski będą działać?
  • 1009 / 42 / 0
Ja tez myślałem ze obecny demoniczny clon to chujnia bo nawet 5mg mnie nie robi.
Ale jak wytłumaczyć to, że osoba która nie ma styczności z benzo w ogóle po łyku napoju w którym było rozpuszczone 2mg prawie straciła przytomność.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 6 / 1 / 0
Mam ten sam problem. Zjadam po 30 klonow ledwo cos czuje. Zrobilem 3 miesiace przerwy i tylko za pierwszym razem 10 tabletek dalo porzadany efekt. Nastepne razy juz nie dzialaly nawet z depakine przy 20 tabsach. Kurwa co to ma byc ? Tolerka rosnie tak szybko? Jak zyc kurwa.?

Prosze o scalenie. klony nie dzialaly wiec zalatwilem inne benzo i np alpre przy tych 5 tabsach czulem tak samo oksazepam i lorazepam. Jednak i na nie tolerka zaraz skacze do gory w zawrotnym tepie. Teraz mam temazepam ktory nawet nie otwieram bovto marnotrastwo. Moze za jakies kilka miesiecy. Dodam ze neuroleptyki tez mnie nie klada. Pamietam ze zastrzykow z haloperidolu nie czulem wcale i nie pomagal na sen tak samo wszystkie inne ktore pamietam. Chlorprotixen, kwetiapina, chlorpromazyna, Klozapol, lewopromazyna i inne. Jedynie czulem efekty uboczne zwlaszcza po tym jebanym fenactilu. Sztywny caly sie robilem a w glowie mialem gowno. Lecz i tak spalem zle
scalono - aired
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.