Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 1871 / 304 / 0
28 kwietnia 2022eskuhere pisze:
Nie polecam, o wiele słabsze doznania w mojej opinii.
Dokładnie. Próbowałem kilkukrotnie (zakupiłem dobry produkt CBD w kroplach). Po zapodaniu kilku kropel tego oleju, palenie znacząco straciło na mocy, i proszę nie mylić ze "zmieniło profil działania". Po prostu osłabło. Coś jak po większej dawce benzo, bo np na małych typu 0.5 xananxu zioło działa OK
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 491 / 102 / 0
No raczej że thc będzie działać mniej intensywnie po dodaniu cbd, w ogóle nie ma co nad tym dyskutować %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.