przez pół godziny nic, myślała że została oszukana
Tez stawiam na jakis mix.
Wyglada troche jak ważka, ale postac tablety i czas dzialania (nieco za krotki) niestety dyskwalifikuje.
karlson pisze:Substancja nabyta w cenie 130 zl 1g (czarnorynkowo). Sprzedane jako substytut MDMA (koles mowil, ze to cos na P i nie wie zbytnio nic o tym, nawet dawkowania, ale nie koniecznie musi byc na P). Troche zdzierstwo z ta cena, ale chuj z tym. Zapach porownalbym do brudnych skarpet jakiegos chemika (zapach smierdzacy jak skarpety z nutka jakiej chemii, malo intensywny ogolnie). Krysztalek (wygladal bardziej jak potluczone szklo niz ten mefowy kryszt), strasznie wypierdala cisnienie w gore, w smaku gorzkie, swiezo po sniffie nic nie pali, mialem wrazenie ze troche znieczula jezyk, jest lajtowo, gorzej troche ze splywem przypomina ten z
[...]
aha i gruubo wysusza organizm, przez 7 h wypilbym WSZYSTKO oprocz alkoholu :D Juz ok. godz 4 odczuwalem taki typowe przesuszenie sluzowki w nosie.
Dodam, ze substytutem MDMA nigdy bym tego nie nazwal. Chociaz nie bylo takie zle, ale czuje straszna chec na kolejna dawke, wiec dosc mocno wciaga .
CO TO BYLO?
tylko. po 5-API nie ma tak ciężkich jazd, nie ma takiego zjazdu. 5-API ma trochę inną formę (ten sort który miałem). nie ma takiej stymulacji, na początku wręcz wbija w kanapę MDMA-like. nie ma schiz, nei ma nieogaru.
3-MMC i 4-BMC odrzuciłbym z powodu czasu działania i dawek.
astralnykutas pisze:Rozbraja mnie takie teksty. Rozumiem, ze w przypadku niektorych substancji po 1,5h faktycznie mozna byc rozczarowanym ale po 30 minutach?przez pół godziny nic, myślała że została oszukana
Wyglada troche jak ważka, ale postac tablety i czas dzialania (nieco za krotki) niestety dyskwalifikuje.
FajnieJest pisze:Raczej nie b-k, za dlugo dziala jak na b-k. Stawiam na 3-fa.
ja tez stawiam na cos innego niz b-k, szczegolnie ze juz po napisaniu posta dowiedzialem sie , o 2 towarzyszach ktorzy niestety tej nocy nie pospali :D
Obserwacja na dwóch osobach, oboje nie mieli we krwi benzo czy opiatów, które mogły by osłabić/stłumić pożądane działanie substancji. Pierwszy ma praktycznie zerową tolerkę na jakiekolwiek stymulujące substancje i miał ponad 2 tygodniową przerwę od stymulantów. Ich doświadczenie to kilka razy amfetamina, kilkanaście razy etylofenidat oraz (jeden z nich) ostatnio dosyć często (3 dni temu ostatni raz) metylokatynon, ale nie przekraczał nigdy 720mg pseudoefedryny do reakcji.
Wygląd sortu: mocno higroskopijny biały puder(dostaliście kiedyś wilgotnego bufa?), nie rozgniecione kryształy, tylko jakby puder zmielić jeszcze porządnie. Strasznie się lepi do wszystkiego, spora wilgoć i sporo grudek, ale są bardzo miękkie i wilgotne. Generalnie muszę podsuszyć całość. Zapach jakby odsunąć długo stojący mebel, trudno powiedzieć. Nie przypomina ani charakterystycznego "mysiego" zapachu, ani typowego chemicznego jak rozgniecione tabletki.
Miał to być bufedron, ale działaniem nie przypomina b-k, jakby w ogóle nie oddziaływał na dopaminę, a przecież buf jest releaserem więc to dziwne. Według FAQ 60mg to bardzo mocna dawka, ale oczywiście wziąłem poprawkę na dosyć duże doświadczenie z metkatem i poszedł sniff 100mg. Oczekiwałem, że odczują coś podobnego, nie koniecznie o tej samej mocy, ale o podobnym profilu działania co metkat.
Z obserwacji:
Ładowało się długo, po 30 minutach lekka mgiełka na oczach, lekkie ciarki przechodzące przez ciało. Myśleli, że będzie fajnie, ale wystąpiło tylko leciutkie podwyższenie nastroju, brak chęci na rozmowy(milczenie), lekkie rozleniwienie, ale po wstaniu i rozruszaniu się ogromny speed fizyczny. Po za tym żadnych efektów. Po godzinie dorzutka 70mg, też sniffem i co? Nic nowego, jeszcze większa stymulacja fizyczna, wjazd na serce, ale żadnego słowotoku, gonitwy myśli czy czystości myślenia nie odnotowano. Na koniec wypili po 4 piwa, bo wchodziło podobno wybitnie dobrze, ale poczuli się jak po 1dnym.
Wkurwili się i po niecałych 3 godzinach od pierwszej dawki bufedronu sniffneli po ok. 100mg etylfenidatu. Wtedy dopiero zaczęła się gadanina, choćmy gdzieś, zajebisty nastrój, itd.
Ja będe to testował dopiero jutro, bo dziś EPH leciał, a chcę mieć wyraźny kontrast i możłiwość porównania.
Zdjęcie poniżej. Co to może być skoro nie działa w dawkach wielokrotnie większych niż te zamieszczone we FAQ, nawet na osoby z niemal zerową tolerką na b-k?
[ external image ]
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Viaderko pisze: wzięła pół kapsułki, przez pół godziny nic, myślała że została oszukana, wzięła od razu drugą połówkę i po chwili się zaczęło... 4h rycia trochę jej zeszło, ale jednak słowotok ogromny, sama po wytrzeźwieniu mówiła że nie umiała nawet tego kontrolować, bez przerwy gadała. Po ok. 6h bani, mówiła że widzi jakieś ptaki, krowy na suficie, na dodatek że czasami ma jakieś zwidy że stoi jakiś koleś przed nią i macha jej reką. Po 12h od przyjęcia nadal słowotok maksymalny, że się tak brzydko wyrażę cały czas napie*dalała jak katarynka :pJak weszła na wagę to aż sama się zdziwiła i to bardzo, przez 1 noc straciła 3 kg. I tu jest moje pytanie: co to mogło być?
podobno można je obecnie kupić gdzieś w necie.Były ich 2 serie ,teraz zapewne są tylko te drugie na piperazynach i bzp. Ja niestety miałem nieprzyjemność zjeść 2 na raz ,współczuje koleżance.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/4/440912e6-83cd-4826-8ecd-5ecebfe0e08d/inpost-rozpierdolic.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250517%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250517T053303Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=f1f6bda9476a68ed52f23a5f24c9ac88b0565298c0f16e305c5b880a838100c3)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kazik.jpg)
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach
Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/thcliquors.jpg)
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków
Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.