Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2115 / 625 / 0
Co to może być? Przedstawione jako feta, moim zdaniem koło fety to nawet nie leżało przez kilka minut, ale nikt nie przyzna, że kupił gówno - a degustacja polegała na częstowaniu. Brak zdjęć, godne odnotowania jest to, że b. mocno wzmaga parano po innych, zidentyfikowanych stymulantach (w tym przypadku u tych osób, odpowiednio: metkatynon i klefedron oraz sam klefedron i jakiś niejasny analog alfy).

Substancja biała, śnieżnobiała bez plamek, sypka, wystarczyło delikatnie nacisnąć kartą żeby zrobić proszek do usypania linii, nie grupuje się w "kłębuszki", przy podaniu piecze może minimalnie (donosowe, porównuję do np. hardkorowego Nasenu), działanie - wzięłam ostrożne dawki, najpierw kreseczkę długości 1.5cm i prawie najwęższą, jaką można. Po 15 minutach, gdy serce było okej, dołożyłam dwie dwucentymetrowe i szerokie na podobny wymiar. Lepiej mi się gadało, miałam wrażenie, że mówię głośniej, wyraźniej (na co dzień mówię "francuskie" r, co czasem mi przeszkadza i czasem mówię za szybko, za dzieciaka miałam złą dykcję i do tej pory czasem wkręca mi się parano, że mówię jak kiedyś mimo swobodnego dogadywania się), poruszanie osobistych tematów stało się lżejsze, ale nie było "wypierdolenia z butów" ani powiększenia źrenic, które na dwadzieścia minut wstecz zostały potraktowane 200 mg morfiny, a jakieś półtorej h od pierwszej kreski - jeszcze 150 mg. Podejrzewam, że się nie przebiło. ;-)

Teraz siedzę, spać mi się nie chce, zwała polega na wzmożonej potliwości (ale bez przesady), lekkim brain fogu, zmęczonych oczach opadających w różne kierunki i skurczach mięśni (magnez wzięty, nawodniłam się); pobudzenie nie jest nachalne, raczej w tle, ale czuć lekkie roztrzęsienie (teraz) serduszka jak o tym pomyślę; nie wkręcam sobie. Na oddech siada minimalnie. Nie prowokuje do kichania ani wydzielania śluzu. Zapach - brak zapachu chrzanu czy "zimnej" woni środków mieszanych z mentolem, cukrem winogronowym białym lub lido, ale brak też czegoś charakterystycznego typu ocet... Możliwie jak najbardziej neutralny we wszystkim, taki nijaki, potencjał chyba tylko do miksów (delikatnych) z innymi grupami lub gdy nie chcemy zerkać na świat oczami sowy. Co do oczu, to - ważne, imho - obraz nie klatkuje ani nie występują tzw. "glitche" czy przebarwienia.

Możliwe, że to moja maja ajwi się przebiła i skumulowała, podobnie jak alpra i klon brane trzy godziny wcześniej (teraz wzięłam na lekką zwałę miligram klona i jedną alperkę), ale słabo widzę spanie. Chce mi się siedzieć, głaskać kota i czytać. ;-)

Podejrzewam jakiegoś bieda-ketona, am I right? Tylko która generacja, bo równie dobrze mogło być to coś dobrego, ale rozmieszane do granic możliwości.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 4894 / 853 / 0
[mention]ampha-robot[/mention] , [mention]Jamedris[/mention]

Stawiam że w obu przypadkach był to NEP.

Twój opis Jamedris bardzo mi do NEPa pasuje. N-etylopentedron.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 8 / 0
@sero
18 listopada 2018serotoninowy pisze:
[mention]ampha-robot[/mention] , [mention]Jamedris[/mention]

Stawiam że w obu przypadkach był to NEP.

Twój opis Jamedris bardzo mi do NEPa pasuje. N-etylopentedron.

rozważałem to i Hexedron po relecjch z tripów na hypku.
a i do damże w mim przypadku nie mogłem usnąć do 15-16 przy czym czułem jakieś obciążnie psychiczne delikatne i ciśnienie na więcej ( przy amfie po 5 dobach bez snu wczoraj skończyłem ciąg nie miałem takiego zmieszania w bani jak po tym krysztale )
:gun: Kopne w szyje to zabije
  • 0 / / 0
Mam substancje która wygląda jak 3cmc mleczny kolor bardzo twarde ryle działa jak zielsko a raczej mocniej. Co to może być?
  • 610 / 133 / 0
a jaka dawka ?
  • 232 / 108 / 0
Jak to był jakiś syntetyczny kanna to już byś umarł, easy.

Prawdopodobnie jakiś kanapowy sort 4-CMC i tak ci się skojarzyło z jaraniem... (skojarzenie z dupy)
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 0 / / 0
Napewno nic ze stymuantów. Przy małej kresce faza jak po zielsku. Po większym to juz sie konketnie odlatuje w kosmos. Dziwi mnie że nie ma smaku, kreski wchodzą tak lekko, jak powietrze, cmc każde żre w kinol a to nic. Bania mega chilloutowa do leżenia na kanapie i rozkminiania.
  • 610 / 133 / 0
być może jakiś dysocjant - difenidyna albo coś podobnego jakiś analog czy coś w tym rodzaju
  • 5005 / 853 / 0
z zielskiem mi sie kojarzą trochę tryptaminy w niskiej dawce :P homik
może jakieś 4fea , 3 fea od bidy
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1394 / 88 / 2
To jaśniejsze zdjęcie to pierwsze kupno z pierwszego źródła, a drugie to drugi zakup z tego samego, ale coś nie podobało mi się z tym na ciemniejszym zdjęciu.Ma taki zapach niby to drugie marychy (rośliny), a w płucach coś jakby mi siedziało po spaleniu, dodam, że łączyłem z tramadolem palenie.Oczy miałem ukośne i wykrzywienie twarzy, opadające powieki, brak efektu czerwonych oczu.Lufa strasznie waliła po spaleniu drugiej sztuki?Druga sztuka ogólnie słabsza, spalona parę dni później.Coś walone było do tego?Zapach rośliny, ale bardziej szyszkowy i bardzo długo działało.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.