Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
36
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
167
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 478

ODPOWIEDZ
  • 5065 / 867 / 0
Dr Maks i Doz tez złodzieje..
W dr maksie 16 tab 23 zl a w doz 21
Ale to czego dozowi nie mozna wybaczyc, to to, ze jak zamowisz to samo thioco do apteki to kosztuje chyba 17. Czyli ewidetną marże ćpuńską narzucają
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 770 / 176 / 0
Ja chodzę do codziennej. Tam mają 15.99zł :)

W niektórych po tyle są za 10tabs

Ocho @Czoug nie jest już moderatorem. Życie stało się bezpieczniejsze. XD
  • 2588 / 538 / 0
Od dobrych kilku miesięcy nie jest.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 241 / 31 / 0
820mg lacznie dzisiaj kodeinki, z thio i neoazarinki bożej, doprawionej fenibutem, pregabalina i 10mg rolek, jest milutko i zaraz jeszcze ogarne sobie ziele bynajmniej nie angielskie :D a u Ciebie co Wuja na receptorach? <3

przeniesiono - nv13
  • 1477 / 237 / 0
Jak ogólnie nie ćpałem aktualnie i udało mi się dobrze porobić kodeiną samą to po prostu leżałem na łóżku i było mi zajebiście. Pierwszy raz mi tak dobrze weszła i poczułem w końcu czemu ludzie tyle Thiocodin żreją, było na tyle grubo że w lekkim szoku byłem momentami. Ale ochoty na seks nie miałem, ta sfera była wyłączona.

U47700 i butyr-fenta brałem już zawsze na stymulantach ale libido było i tak wyłączone. Wtedy noddowałem sobie spokojnie albo po prostu siedziałem/leżałem, nic więcej mi do szczęścia nie było trzeba. Raz posypałem na tyle dużo U że mimo grubej fazy po hexenie i alfie odpłynąłem i zasnąłem.

przeniesiono - nv13
  • 241 / 31 / 0
jakbys porownal Ulke do np oxy ile trzeba byloby zapodac w okablowanie zeby zblizyc sie do tego stanu? @zburzony

przeniesiono - nv13
  • 1477 / 237 / 0
@Tseno nie wiem, nie powiem ci. Oxy jeszcze nie brałem, U sypałem na oko, nawet jak szła dożylnie.
Ale U przy morfinie to jest mały pikuś, raz tylko miałem podaną ale będę pamiętał całe życie.

przeniesiono - nv13
  • 241 / 31 / 0
Ciekawe jest to co piszesz, szkoda ze juz nigdy nie dane mi bedzie sprobowac ulki, ale majke na pewno kiedys w okablowanie sprobuje skosztować, kiedyś podałem sobie jakieś resztki (oczyszczone wszystko oczywiscie) moze 10-20mg i wjazd czułem i rozkosz jak na wjeżdzie kodeiny na maxa, wiec dawka 100mg mysle ze by kompletnie mnie rozniosła :P pozdro
  • 5065 / 867 / 0
Śp sandradobrze walila u dozylnie i ponoc zrące . Miala jakies blizny od tego
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 241 / 31 / 0
kumam, to musialo być potwornie silne, chyba nawet fent nie miałby podjazdu rekreacyjnie do ulki.

tak offtopic, sprawdzisz pw? @ledzeppelin2
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.