29 kwietnia 2024neurotoXXXsick pisze: Ptaszki ćwierkają, że antidol wreszcie powrócił na apteczne półki. Pytanie tylko któremu ćpunowi będzie się chciało jebać z ekstrakcją skoro małe thioco o takiej samej mocy jest o połowę tańsze?
Thio wychodzi może taniej, ale już pierdole ten sulfosyf nie jem aż tak często mogę te 20zł więcej wydać.
[ external image ]
Your review is helping in a big way
Congrats! Your post just reached a new milestone. It’s now been viewed over 1,000 times, helping lots of people get the information that they need. duckduckgo doceniają
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
24*C fajnie ciepło, a mnie skręca i ziębi pod kołdrą. Myślę czas na skromny kurs po trzy duże paki. Odbijam się od drzwi przybytku farmaceutycznego. O chuj, rzeczywiście, majówka zaskoczyła opiatowców...
30min później wysiadam ze zbiorkomu i drepczę do całodobowej. Zanim złapałem za klamkę oczom ukazał się największy koszmar - karteczka 01.05 zamknięte. "24/7" my ass.
Obecnie dobija godzina od wyjścia, kieszeń pusta, ale realizuję plan "C".
Jebla idzie dostać. Trzymajcie się tam w tym nałogu.
Uważam, że jedna chociaż apteka w mieście powinna być otwarta .
Różne są przypadki i czasami komus np lek się skończy którego brak może zagrażać życiu.
The methapor of Life
Mikołaj Jaska
Zadzwonilem także do szpitala bo powinny wiedzieć . Ona mówi żebym w necie sprawdzał .
Wg neta pokazuje że otwarte .
Obszedłem wszystkie a znam wszystkie i nie było otwartej .
The methapor of Life
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos
Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.
Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników
Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.