Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 54 / 1 / 0
Ulotka ketonal forte pisze:
Możliwe skutki uboczne: Najczęściej występują zaburzenia ze strony przewodu pokarmowego (niestrawność, nudności, wzdęcia, bóle brzucha, biegunka lub zaparcia), ból głowy. Mogą wystąpić skórne reakcje alergiczne. Rzadziej mogą wystąpić: wymioty, brak łaknienia, zapalenie jamy ustnej, zawroty głowy, bezsenność, zaburzenia psychiczne. Podobnie jak dla całej grupy NLPZ (niesteroidowych leków przeciwzapalnych) może wystąpić ryzyko krwawień z przewodu pokarmowego, wrzodu żołądka. Preparat może wpływać na sprawność psychofizyczną (zawroty głowy, senność) - w trakcie jego przyjmowania nie zaleca się prowadzenia pojazdów i obsługi urządzeń mechanicznych. W przypadku wystąpienia innych, niewymienionych objawów niepożądanych, należy również poinformować o nich lekarza
Nic tu nie ma o ukladzie krazenia, wiec zapewne Twoje objawy nie sa "normalne". Odpocznij i jak wszystko przejdzie wez jutro jeszcze jedna tabletke. Jesli skutek sie powtorzy, idz do lekarza, powiedz, ze boli, ze ketonal be i zostaje Ci tylko tramal :-D
  • 984 / 5 / 0
gdzies czytałem że podwyższone ciśnienie przez kilka miesięcy może się po sibutramininie utrzymać
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2011 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 353 / 1 / 0
to nie sytuacja kryzysowa, ale chyba najlepiej do tego tematu moje pytanie bedzie pasowac
(a do tego obie ponizej opisane sytuacje swego czasu, na biezaco, byly dla mnie troche kryzysowe hehe)

mianowicie dwa razy mialem taki jeden efekt
raz przy przedawkowaniu w ciagu MDPV
drugi raz przy przedawkowaniu w ciagu MDMA (tak, wiem, glupota;D)

a konkretnie to po ktorejs juz tam kolejnej w ciagu dawce na obu substancjach na ciele (chyba glownie konczyny ale nie jestem juz pewien, na MDPV na pewno pamietam nogi i rece, na MDMA chyba sama rece) pojawialy mi sie takie centralnie brazowawe 'zacieki'...widac bylo ze cos sie chÓjowego dzieje pod skora/w skorze...i centralnie byly to dosyc duze wyrazne platy takiej brazowawej nalecialosci...nie sinej, nie fioletowej, a brazowej...poza tym nie pojawialo sie nic wiecej z jakichs nietypowych czy bardziej wyraznych efektow ubocznych

krotko mowiac - czym byly te zacieki hehe? co oznaczala ich obecnosc, co sie dzialo w organizmie?:)
  • 397 / / 0
Brązowe? Podchodziły pod żółty kolor?
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 353 / 1 / 0
no wlasnie nie:) stad sie dziwie
domyslam sie, ze sugerujesz watrobe - ale to byl co najwyzej jasny odcien brazu, tak samo oczy mi zolcienia nie zaszly
spooky
  • 5 / / 0
Witam wszystkich, mam sytuacje bardzo kryzysową !!! Męczę się już całą noc i nie wiem co robić... Moje serce bije bardzo szybko ( jakieś 130 razy na minute) do tego mam problemy z oddychaniem, tak jakby nie moge nabrać powietrza do płuc do końca... Zmieszałem Iwory Wave, Red way speedway, oraz alfa reggae. Wszystkie dopki ze sklepu upalacze.eu. Pomocy! Jest strasznie, nie wiem czy nie zadzwonić na pogotowie...
Uwaga! Użytkownik lubiecycki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 7 / 0
Tak to jest jak mieszasz 3 produkty z doapalaczy o niewiadomym skladzie.
130 to nie tak duzo az, przy wysilku serce mzoe bic nawet 200 razy na minute. Przezyjesz.

haha zaloze sie ze w tych dopalaczach znajduje sie MDPV
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2011 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 984 / 5 / 0
przeczekaj zjazd i nie dorzucaj już. jak masz jakiś neuroleptyk albo benzo to łykaj, jak nie to łykaj alko
głupio wyszło...
  • 1167 / 13 / 0
a alko jest tak samo bezpieczne jak benzo z stymulantami?
  • 984 / 5 / 0
zawsze piłem po stymulantach, napad lęku, drżenie rąk czy wazokonstrykcja- bardzo dobrze można opanować setką żołądkowej gorzkiej (a jeszcze lepiej krupnik miodowy bo miód oprócz alkoholu dodatkowo poszerza naczynia) ewentualnie wojak 9% - "mocny zawodnik", co prawda doraźnie bo na pół godziny czy godzinę, ale potem można czynność powtórzyć, oczywiście w granicach rozsądku.
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.