Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 160 / / 0
OK, dziękuję za odpowiedź, dziękuję Wam, że takie strony jak hyperreal istnieją ^^
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Haj. po puknieciu i zassaniu odrobiny krwi momentalnie pojawila sie dosc spora opuchlizna na zyle. mam sie martwic?
  • 708 / 6 / 0
Powinno zejść max tydzień. poprostu maly wylew wewnętrzny.
Zależy jeszcze co pukales?
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 507 / 11 / 0
Senbonzakurra pisze:
Haj. po puknieciu i zassaniu odrobiny krwi momentalnie pojawila sie dosc spora opuchlizna na zyle. mam sie martwic?
Ale że jak:
a) puknąłeś, wyjąłeś igłę i zamiast przyłożyć wacik i dociskać, zacząłeś ssać krew lejącą się z rany?
b) puknąłeś co trzeba i dla funu zaciągnąłeś trochę krwi?

a) krew wylała się za żyłę - siniak (pamiętaj! po puknięciu trzeba mocno dociskać przynajmniej 3 minuty), jak towar zasyfiony to nic dziwnego że i opuchlizna się pojawiła. Rozmasuj to miejsce i smaruj tribioticiem + heparyna.
b) mogłeś przypadkiem przebić żyłę i stąd objawy. Rozwiązanie jak wyżej.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 28 / 1 / 0
Wczoraj ok 15:00 przyjalem 150mg pentedronu, po 40min. kolejne 100mg, i po 40min kolejne 100mg. ok. Godziny 20:10 przyjalem ok. 250mg amfy i po 10 minutach kolejne ok.250mg. o 23:20 walnalem ok. 70mg a-pvp snifem, po ponad godzinie dowalilem kolejne ok. 70mg sniffem. Ok. godziny 4:00 przyjalem rowniez ok.70mg a-pvp doustnie.

Teraz pikawa szaleje i czuje sie slabo, czuje drgawki. Niestety diazepam i klony sie skonczyly. Mam tabsy Propanol 10mg i Oxycardil 120mg ale przyjecie tego chyba nie jest dobrym pomysłem? Wzialem mase witamin i pije bardzo duzo wody, co robic zeby mi to przeszlo?
  • 658 / 10 / 0
Weź ziomek polopirynę, szybciej to z Ciebie zejdzie. Możesz się trochę wkręcać na zjeździe z tą pikawą, pewnie wystarczy przeczekać bo po takim maratonie ciągle masz to we krwi. Na pewno nie bierz tego blokera na serce!
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 471 / 2 / 0
Jesteś pierdolnięty. Na serce zjedz w chuj ale to w chuj czosnku, być może trochę pomoże. Rób jakieś ćwiczenia relaksacyjne, włącz spokojną muzykę i przeczekaj, jak będzie bardzo źle to na pogotowie. Nie odpowiem Ci co do tych specyfików które posiadasz.
  • 28 / 1 / 0
Wypilem jeszcze 1,5l wody z wycisnieta cala cytryna i sie polozylem, wlasnie ogarnalem 10mg diazepamu i juz wszystko pod kontrola.
  • 627 / 67 / 0
cinek200 pisze:
Teraz pikawa szaleje i czuje sie slabo, czuje drgawki. (...) Mam tabsy Propanol 10mg (...)
PROPANOL? chyba chciałeś napisac PROPANOLOL, to zupełnie inne substancje są!

Tak czy siak nie radzę. Ostatnio akceptowałam posta jakiejś panny, która połączyła niektóre z Twoich substancji z beta-blokerem, jakim jest propanolol. Niestety poczuła się dużo gorzej. DUŻO GORZEJ!

Chyba jedyne rozwiązanie to ta polopiryna (kwas acetylosalicylowy) i próba zrelaksowania się, wdech nosem-wydech ustami.

Mi na serce walące jak skurwysyn po przygrzaniu zbyt dużej dawki opioidu + głowa rozrywana wykurwiście wysokim ciśnieniem pomogło... wlasnie te wdech-wydech i stanie w pozycji pionowej, około 15-20 min. Chociaż miałam uczucie, ze zemdleje to starałam się stac.

Ale to były opioidy, a nie stymulanty, więc nie wiem czy w Twojej sytuacji to coś da.
Na pewno nie podnoś rąk do góry, nawet w pozycji lężącej (np. zakładnie rąk za głowę), bo to bardzo obciąża serce.
  • 28 / 1 / 0
Dokladnie chodzilo o propanolol, wyczytalem zeby pod zadnym wzgledem tego nie brac z beta ketonami wiec zostawilem to w spokoju. znowu Oxycardil to bloker kanału wapniowego ale nie wiem jak to sie ma ze stymulantami, wazne ze juz wszystko w porzadku.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.