Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 155 / 1 / 0
czyli po mefieniu wziales 2 mistezzy i poszedles do pracy w fabryce?- NIE udzielac pomocy :-D , ludzie czy wy macie mozgi?
Selekcja natralna przez RC :wall:
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2010 przez ITheWitchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1169 / 16 / 0
ITheWitchfinder pisze:
Selekcja natralna przez RC :wall:
Mnie w to graj, niech napierdalają te gówna.

A do ronsona, posłuchaj mnie synku uwaznie bo pewnie nadwyrezyles swoje serce.
Magnez (aspargin, mag+b6), zjedz ze 2 pomidorki zeby uzupelnic potas (chyba ze jesz aspargin - on ma magnez i potas).

Do tego aspirynki tak ze 250 mg i odpoczywaj. Poprawi się.
  • 128 / 6 / 0
jak ma zryty żołądek, a po tym co odpierdalał pewnie ma, to niech nie napierdala pomidorów, bo surowe warzywa, i owoce są bardzo ciężko strawne. Przecież aspargin ma potas i magnez, po co mu jeszcze te pomidory? żeby rzygał na czerwono i wkręcał sobie, że to krew?

edit: sorry, nie uważnie czytałem: pisałeś, aspargin, lub pomidor, ale i tak trzymam się tego, że pomidor to fatalny pomysł, po takiej katordze brzucha, chociaż pewnie są i tacy co mają żołądek ze stali
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2010 przez ponury_sniffiarz, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 138 / 2 / 0
Dzięki za rady :) 2 Mitseezy brałem dopiero na drugi dzień :P Serce wróciło do normy po 2 dniach :/ Z rzołądkiem wszystko wporzo, tylko glowa mnie troszke boli :) Ale to moze ogolnie od pracy i zmeczenia :D Dzięki jeszcze raz
  • 1 / 1 / 0
jak to wylaczyc
Nieprzeczytany post autor: ASH »
W sobote okolo 18 koles wziol pierwszy raz kreche(wszesniej ziolo, feta i nic innego) MDMA- nie jestem dokladnie pewien co to było. Mowia na to metka,morfeusz, MDMA, niedoslyszalem nazwy. Jest w postaci krysztalkow.Podobno to jakis extrakz z extazy.Schodzi to z niego do dzis. Jak mam mu pomoc, czym to zgasic?
Uwaga! Użytkownik ASH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 4 / 0
niech odpocznie w lozku zje cos cieplego i niewiem jak bym zapalil ziołko :) %-D
  • 2775 / 39 / 0
Jeżeli na zjeździe występuje odczuwalny dyskomfort ze strony układu krążenia to zioło może go pogłębić. 5htp, magnez, potas, dużo płynów i przede wszystkim sen. Jeżeli ten nie jest możliwy to pomocniczo można wrzucić benzo
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam all,
Mam taki oto problem... Jestem po 0,25 speeedooo ( taki proszek od smartshopu) oraz jakieś 0,15 g ivory vawe ( proszek od dopalaczy). Zabawę zacząłem o godz 15 we we czwartek, ostatnia dawka ivory godz temu...
Objawy:
Tętno ok 88 uderzeń, wydaje mi się nieregularne.
Oddech głęboki, w miarę regularny
Mrowienie skory głowy
"mocne bicie serca"( czuje jakby miało mi zaraz wyskoczyć z klatki)
Zimne, lekko sine dłonie
Uczucie ciepła, zimna na przemian...
B. duża potliwosc...
Skurczenie przyrodzenia do niemowlecych rozm.

Psychicznie:strach, niesamowite skupienie...
... trochę przesadzilem...

Jak mogę zniwelować te objawy? 
Czy zażycie Leku estazolam( nie wiem jaka dawka gdyż nie mam go jeszcze przy sobie) może zniwelować moje objawy? 
Bardzo proszę o w miarę szybka pomoc. Dodam jeszcze ze przed paroma laty byłem doświadczony w amfetaminie przez jakieś 3 lata w miare regularnie i nie przypominam sobie takich objawów jak ból w klatce piersiowej czy to mocne bicie serca. Jestem w lekkim strachu wiec proszę o pomoc. Thx

P.S. Nie do końca wierzyłem ze te sole kolekcjonerskie mogą mieć aż takie działanie... Jeszcze paragon VAT dostajesz...
bocieeek
  • 138 / 2 / 0
Witam , mam pytanie o serce. Kiedyś jednego dnia sie najebał, naćpałem żółtym mefedronem ze sklepu /ciach/ a na drugi dzien zajebałem mitseez z dopalaczy od tamtej pory , nawet jak nic nie biore to czuje ze serduch za mocno mi bije. kiedyś nie odczuwałem w ogóle serca a teraz czuje jakby mi ssie nie miescilo pod klatą... Możliwe jest żeby się powiększyło, nadwyrężyło lub coś w tym rodzaju?
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: nie gadaju o sklepach
  • 2129 / 27 / 0
@Ronson, z tego co pisałeś kiedyś to waliłeś mefedron, potem wypiłeś energy drinka z rozpuszczonymi nań dwoma tabsami "Mitseez". Dojebałeś najzwyczajniej w świecie. Takich rzeczy się nie robi.
Wydaje mi się jednak, że się sam nakręcasz. Jedz pomidory, banany, magnez, kwasy omega3, zacznij się ruszać ( choćby wieczorem zrób parę kółek dookoła parku ). Powinno przejść.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.