Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
XYZ101010
  • / / 0
143 na 85 i tetno 116
  • 107 / 28 / 0
Te wartości wcale nie są aż takie tragiczne jak mogłoby się wydawać a jak sie na nie nakręcasz to będzie tylko gorzej. Jeśli to cie pocieszy czasem miałam tętno dochodzące do 190 w spoczynku po przegince z metylofenidatem, tak jak mówił vetulani, zjedz coś słodkiego, pij wode i odpoczywaj po czasie przejdzie samo, z mojej strony mogę polecić kubek gorącego mleka, na mnie dziala troche wyciszająco.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 78 / 13 / 0
Musisz to przeczekać i robić to co pisali wyżej, ponadto powiem ci że sam się dodatkowo nakręcasz, musisz się uspokoić i nic ci nie vedzie. Następnym razem jeśli cokolwiek byś robił z metylofenidatem czy czymkolwiek innym najpierw przeczytaj coś o owej substancji, zweryfikuj dawki i dopiero wtedy przyjmuj. Ewentualnie możesz wziąć diazepam żeby uspokoić się psychicznie (jeśli masz).
XYZ101010
  • / / 0
Panowie kurwa jest 16 50 a ja mam tętno 110-125, a ciśnienie gorne 110-120 i dół ciągle ~90, boje sie kurwa że coś mi sie stanie, minęło tyle czasu a ja nadal nie jestem w normalności, dodatkowo chyba boli mnie kurwa serce ? Czy uciska nie wiem kurwa, szyja albo gardło też mnie boli jezu boje sie
  • 107 / 28 / 0
Na 99% jestem pewna że to poprostu bóle nerwicowe bo cały czas skupiasz na tym swoją uwage i przez to robi się spirala paranoi że coś ci sie dzieje stąd te bóle etc. Ciśnienie jest jak najbardziej dobre, wręcz książkowe, tętno delikatnie podwyższone ale nie na tyle by panikować aż tak, zwłaszcza po stymulantach lekka tachykardia na poziomie 110-120 jest normą. Możesz wziąć magnez z potasem jak masz i przestań się tak nerwicować bo to nie są parametry zagrażające życiu. Jeśli mimo to czujesz się źle i nie dasz rady sie wyluzować to idź na pogotowie może ci dadzą jakiś diazepam na uspokojenie czy coś, chociaż na moje oko nie ma co siać paniki.
XYZ101010
  • / / 0
Usiadłem na leżaku i świeże powietrze.... jak nie myśle to jakby mnie te serce nie bolało, ale czuje kurwa że tętno spoczynkowe jest za wysokie, a jak mi nagle stanie serce ? Może tak sie stać ?
  • 600 / 213 / 0
Stanąć nie stanie, ale jak się będziesz nadal nakręcał to zarówno ciśnienie jak i tętno pójdą w górę.
  • 107 / 28 / 0
Nie stanie się tak, widzisz że jak o tym nie myślisz to ustępuje, wkręcasz sobie lewą banie i przez to pogarszasz sytuacje a im dalej w las tym ciemniej jeśli zrobi ci sie spirala paranoi w głowie to oddziałuje to na serce ze względu na stres i przez to jeszcze bardziej zaczyna kołatać. Nic ci nie będzie tylko przestań panikować i się na tym skupiać bo sam sobie stwarzasz teraz problem swoim panikowaniem, parametry masz jak najbardziej dobre biorąc pod uwagę zażycie stymulantów
XYZ101010
  • / / 0
A mogło sie uszkodzić? Staram sie kurwa nie myśleć jezuuuu.... czemu te jebane tętno nie schodzi tyle czasu
  • 107 / 28 / 0
Takie tętno ludzie mają przy szybkim spacerze, przestań panikować nic ci nie bedzie i nic sie nie uszkodziło bo teraz sam sobie robisz problem zamiast sie ogarnąć i nie nerwicować
ODPOWIEDZ
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.