Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 158 / 13 / 0
Mam stany lękowe i ataki paniki. Dostalam wenfle i pregabaline, ale musze poczekac az zaczna dzialac. Co zrobic zanim zaczna dzialac. Spie po 2 godziny dziennie. W czwartek prawie mnie wywiezli na oddzial (mysli samobojcze)
Jestem alkoholiczka, nie pije od 2 miesiecy, chodze na terapie.
Nie wiem co mi sie teraz porobilo :((
:*)

:heart: S&M :heart:
  • 152 / 3 / 0
Najlepiej załatw długo działające benzo to nie wjeb się z deszczu pod rynnę. Najlepiej diazepam jak lęki miną odstaw.
  • 322 / 36 / 1
Z doswiadczenia wiem ze 750mg pregabaliny wylacza wszystkie lęki na 24h. Niestety jest to tez cholernie uzalezniajace wiec uwazaj. Osobiscie uwazam ze pregabalina jest lepsza od calej grupy benzodiazepin. Nie robi Ci papki mozgowej. Ale to dla mnie. Skoro ja dostalas to bierz, pomoze, tylko za zadne skarby nie lacz z alko
What's left of me?
  • 105 / 14 / 2
Dobra moja sytuacja jest taka ze pare razy dostał mi się roztwór podskórnie który miał być przeznaczony do iv. Wczoraj to już totalnie podskórnie pojechałam bo miałam dość zrostów na żyłach. Porobiły mi się jakieś twarde guzy w tych miejscach gdzie było podskórnie, siedzi to i siedzi. Smaruje heparyna i nic-.- wyglada jak opuchlizna ale twarde, jak przycisnę mocniej to boli.
Wyślij mi PMkę, a wyjawię Ci, kogo najlepiej unikać : )
  • 6 / / 0
Heparyna nie pomaga na wszystko. To nie cudowne antidotum. Od wczoraj to troszkę za krótko żeby to co w tk łącznej się wchłoneło. Mi się też zdarzyło zrobić sobie niezłą banię pod skórą i okłady ciepłe pomogły. Rumianek zwykły. Ale nie tak od razu się rozeszlo.
  • 657 / 93 / 0
bardzo możliwe, że robi ci sie ropień, jak ból będzie się nasilał, miejsce robiło się gorące, to do lekarza
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 1 / 0
Mam mega problem(totalna głupota to co zrobiłem)przez noc przerobiłem około 700 mg 4f-MPH mieszając z baklofenem w dawce 150 i Tramalu 200mg ktore biorę codziennie.
Na sen poszła mianseryna z tradozonem.
Tu zaczyna się problem minęły już 2 tyg. O ile anhedonie mogę przeżyć to pojawiającej się paniki,uczucia oni mnie śledzą (dosłownie jakbym przedobrzył z heksenem albo jak po alfie)
Muszę zrobić tomografię, cały czas czuje jakby moja głowa była cieżka, cały czas mnie lekko boli (jakbym miał cegłę na niej)

Pamięć,koncentracja zniszczone kompletnie (zapominam hasła do konta bankowego) niepokój itd.
Rozmowa z ludźmi,znajomymi polega tylko na cześć siema i odpowiadaniu na pytania,nic więcej nie wnoszę do relacji (rozmowy)...

Przy GBL przekroczyłem kiedyś próg w którym dawka przestaje robić czy tu jest to samo?
Muszę wziąć się za pregabaline i odstawić baklofen.

Boję się że tak zostanie mi do końca życia
SEGAN(selegilina):info
  • 8103 / 907 / 0
@up
Idz do lekarza, nie cpaj nic przez dluzszy okres czasu.Najprawdopodobniej porylo ci leb od dragow.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 107 / 1 / 0
Lekarza psychiatrę.Porylo mnie po tym co odwaliłem z 4f-MPH.
klony biorę od kilku lat 5mg dziennie,tramal faktyczne ćpam (200mg to dziennie to niedużo)

Problem widzę w baklofenie,wkoncu 150,200 mg dziennie to jest ćpanie od paru lat(zamiennik gbla)
SEGAN(selegilina):info
  • 2 / / 0
Od pól roku regularnie leci 3cmc. Raz mniej raz więcej. Od dłuższego czasu miałem jakieś uboki jak: mrowienia w sercu, mocniejsze bicie serca itd. natmiast teraz do tego doszło uczucie (badź nie) spływania krwi do kończyn, objawia się to tym że np. przy puszczeniu ręki luźno żyły stają się wielkie, nabrzmiałe i bardzo dobrze widoczne a przy podniesieniu do góry są cieniutki i ledwo widoczne, z nogami tak samo jak siedzę to drętwieją mi łydki i czuje spływanie krwii do stóp. Byłem z tym z 3 tygodnie temu na sorze to akurat jak na zlość mi przeszło a na badaniu ekg nic nie wyszło (kazalo mi brać magnez i wit.B)Dodam że lubię panikować i nie wiem czy to nerwica+wycpanie
czy niewydolność serca czy zapalenie żył? Miał ktoś podobnie?
Dodam że tętno przy lataniu bardzo często sięnie zmienia (90-110)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.