Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. To mój pierwszy post na tym forum. Otóż niedługo przychodzi do mnie 2g MDMB CHMINACA. Jakie proporcje polecacie żeby robiło nieźle po 2-3 buchach? Wszędzie piszą że siedzi w tym niezła siła, ale tolerke też mam niezłą , paliłem różne kanna ze stacjonarek przez ostatnie 2 lata (konkret,mocarz,cząstka boga itp) ale to 1 raz kiedy sam robie maczanke. I drugie pytanie nie mam dostępu do acetonu ile spirytusu do rozpuszczenia tego wszystkiego?
  • 2 / / 0
Witam wszystkich . Ostatnio natchnołem sie na maczenke przypominająca tę ze starego kolekcjonera . Jednak użyte tam kanoboidoidy , nie były tymi samymi . Mocarz z kolekcjonera odrazu po waporyzacji rozpoczynał działanie . Zaledwie po kilku sekundach , był już mocny , dynamiczny efekt, a po czasie około 15-20 min , było czuć psychodele utrzymująca sie około półtorej godziny . Szukałem w internecie dość długo i z kilku żródeł dowiedziałem sie , że mógły to być kilka rodzaji jwh czy am2201 + jwh . Wydaje mi sie że psychodele mógł wywoływac jwh210 ponieważ jego opis sie zgadza . Moje pytanie brzmi : Czy ktoś wie jakie w Mocarzu były używane kana ? Chciałbym otworzyć mieszanke i znów poczuc ten oldschool ;) Jeżeli uda mi sie , to npaisze tutaj czego użyłem .

Przeniesiono do wątku ogólnego. Zgienty
  • 1169 / 52 / 0
Zależy o której generacji mocarza mówisz. Bardzo często zmieniał swój skład. Wtedy, kiedy była fala hospitalizacji po tym dopku na 99% siedziała w nim MDMB-Chminaca. AM-2201 siedziało kiedyś, teraz jest już nielegalne. O JWH-xxx już nie wspominając.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Witam . Czy jeżeli pomieszał bym kana , które są takie same jak ze starej mieszanki z kolekcjonera , to czy ich dzaiałenie bedzie takie samo ? Oczywiście kupił bym je w internecie .Czy ktos wie w jakich proporcjach mieszac te 2 kana ?
  • 510 / 52 / 1
Pomóżcie ćpaki, nie paliłem kanna od kilku lat, ale pamiętam że moją ukochaną (R.I.P. [*]) URke zalewałem zwykłym liquidem do e-fajki i zajebiście się to jarało.

Zamówiłem sobie ostatnio po 0,2, 5F SDB005, FDU PB 22 i NM2201 i wrzuciłem to wszystko do ~15ml liquidu i nichuja, zrobiły się grudki i tyle. Epapierosa mam porządnego z dolną grzałką więc powinno mnie ujarać jak sam szatan. Da się coś z tym zrobić? Próbowałem łaźni parowej i piekarnika na 90C przez godzinę.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 67 / 0
Nm z tego sklepu rozjebie Ci płuca (sam rozpuchol jakis), bo to nie to gówno, maczana 1:4 jest kiepska i smierdziala jakas chemiczna sperma. 5f sdb005 jest malo aktywne/na tolerce prawie w ogole nieaktywne (brazow0-pomaranczowawy sort, chyba jednak dosc czysty),
a fdu pb 22 działa jakotako - jednak on tez ma zły smak, pewnie zanieczyszczonym jest. Na tolerce mnie to jakos nie klepało jakos wybitnie.
Niezbyt dobre kanna masz, wez se fub amb, alb mmb chminace stestuj w efajce.
Chyba jedyne czyste kanna, co teraz lataja, to wlasnie fub amb. Chminaci, to jest jakas pierdolona loteria, roznej jakosci syntezy.
Nigdy nie mieliśmy jeszcze tak paskudnie zamaraszonych kanna. No ja pierdole, jak nm z tego sklepu ma 40%, to gratuluje.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 65 / 4 / 0
Witam

Czy trzymanie bucha w płucach coś daje czy nic jak w przypadku THC gdzie praktycznie wszystko jest wchłaniane od razu?

Pozdrawiam ^_^
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 483 / 67 / 0
Daje. Nawet 3ci wydech klepie. Sprawdzone usta-usta, czy z balonem.
Jest dym, jest kapa
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 510 / 52 / 1
Czyli jedyną opcją na : kupno, odbiór, zalanie kanna liquidem, wlew do e-fajki i jaranie to AB-Chimnaca? fub amb dostałem w samplu, szatan jak chuj, nigdy więcej takich strasznych rzeczy %-D
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3433 / 714 / 9
Spróbój może jeszcze AB-PINACA, jest to bardzo przyjemny kanna. A sort który jeszcze można dostać rozpuścił się natychmiastowo w ok. 100 ml acetonu (1g). Tylko, że przesyłka idzie z holandii jeśli Ci to nie straszne.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.