najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Czy ktos z was sadzil Super Skunka. Czy dojdzie pod Polskim niebem ?
I jaką ma moc ta roślinka ?
Uwaga! Użytkownik formula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
też mnie to interesuje...

w necie róznie sie o tym mówi... niby zwykle indoor/outdoor ale wiadomo jak to jest...

super skunk taki outdoor da dużą moc ? jak zbiory ?

pozdrawiam wypoczywaczy ;]
Uwaga, chciałem powiedzieć, niewiem, niepamietam,byłem pijany nie mam nic do powiedzenia, tak kłamałem.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Powinien dać rade jak będzie dobry sezon :)

http://www.weedfarmer.com/gallery/Super-Skunk?page=4
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Siema :-) W temacie jest literówka "Super Skunk" ;-)

To odmiana indoor/outdoor jak słusznie zauważył "Bombek"
Rośnie doskonale w szklarni - jeśli ktoś ma takie warunki to może spodziewać się "sytego" plonu.

Posadzenie w miejscu gdzie cień zaczyna szybciej padać na roślinę może pomóc - przyśpieszyć ewentualne zbiory.

Moc : duża :-D

Warunki : zapraszam na moją stronę do oglądnięcia fotorelacji gdzie jest posadzony już SS na out - spadł na niego śnieg, -3 stopnie a on przeżył -> to twarda sztuka :-)

Z mojej strony polecam! :-D

Pozdrawiam :-)
Uwaga! Użytkownik nasiona.oz.pl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
Z tego co wiem to ma szanse dojść, ale jak nie dojdzie, to i tak powinno być niezłe palenie (lepszy niż WW na OUT).
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BUTCH »
Mógłby ktoś napisać,kto tego super skunka uprawiał, jak to w końcu wyszło? doszedł? jaka moc? jaki plon?
Uwaga! Użytkownik BUTCH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Mi prawie doszedł mało mu brakowało
moc 9/10
plon u mnie było jakieś 40 g z jednej rośliny
Kwiaty nie są takie zbite bardziej luźne, jasne pokryte żywicą (aż się błyszczą :) )
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Ostatnio koles przywiozl troche Super Skunksa z NL i powiem wam ze dawno tak dobrej smiechawy nie mialem ;]
Niestety w tamtym roku ch... strzelil uprawke m. in. wlasnie SS :-/
W przyszlym sie pomysli...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.