Czy są tu może użytkownicy którzy poddawali sie temu zabiegowi? Korzystając z okazji chciałbym sie dopytać czy istnieje możliwość zachowania skórki z napletka po zabiegu na pamiątkę?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Bo widziałem w sklepie bardzo ładną antyramę.
Wcześniej pytałeś o przewożenie litra poppersa samolotem, teraz fiutto ciach ciach. Niezłym zwyrolem musisz być.
A co myślicie o zrobieniu talizmanu? Niepokoją mnie tylko właśnie te regulacje odnośnie podróży samolotem, mogliby mi przybić handel organami?
Co ciekawe, dwa kościoły deklarują że posiadają oryginał.
Jesteś Żydem ?
Nie żebym narzekał, nasze chłopaki w Gazie znakomicie sobie radzą. Na mieszkanie+ sie załapiemy wszyscy jak dobrze pójdzie.
To może lepiej odwołam ten zabieg, w sumie nie wydaje sie trudny, jakim stymulantem najlepiej sie wspomóc do zabiegu jeśli chciałbym go przeprowadzać na własna rękę?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków
Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.