ODPOWIEDZ
  • 1195 / 292 / 12
Witam, chciałbym w niedługim czasie poddać sie zabiegowi obrzezania. Problem tkwi w moim uzależnieniu od amfetaminy tzn czy będzie to stanowiło kłopot przed zabiegiem jeżeli prącie nie będzie zadowalających rozmiarów? Nie grozi mi zamarszczenie czy też inne bakteryjne komplikacje? Jeżeli tak to prosiłbym o odpowiedz jaka dawka amfetaminy jest bezpieczna.

Czy są tu może użytkownicy którzy poddawali sie temu zabiegowi? Korzystając z okazji chciałbym sie dopytać czy istnieje możliwość zachowania skórki z napletka po zabiegu na pamiątkę?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 28 / 9 / 0
Lata temu miałem taki zabieg. Moim zdaniem obkurczenie może działać tylko na korzyść. Znacznie gorszy jest niekontrolowany wzwód - mogą puścić szwy i wtedy jest bardzo niefajnie.
  • 4093 / 666 / 2117
W sumie każda. @raichu dobrze piszę, problemem może być niekontrolowany wzwód, który może doprowadzić do zerwania się szwów. Nagminne ich pękanie może wydłużyć rekonwalescencję, stąd może być to dużym problemem, a rana może się babrać.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1195 / 292 / 12
I co oni później robią z tym napletem po zabiegu?
Bo widziałem w sklepie bardzo ładną antyramę.
  • 177 / 48 / 0
Jak ich ładnie poprosisz to oddadzą i będziesz mógł podać koledze w burgerze, niczym popek monster.

Wcześniej pytałeś o przewożenie litra poppersa samolotem, teraz fiutto ciach ciach. Niezłym zwyrolem musisz być.
  • 1195 / 292 / 12
Lufa jak czoug, mógłbym całą afrykańską wioskę nakarmić i jeszcze by starczyło żeby zrobić pokrowiec na telefon, styluwa maan.

A co myślicie o zrobieniu talizmanu? Niepokoją mnie tylko właśnie te regulacje odnośnie podróży samolotem, mogliby mi przybić handel organami?
  • 39 / 5 / 0
O ile wiem, to oni nie uwalają całego napleta, tylko nacinają ten kawalek, co zwęża. No chyba, że robisz to z powodów religijnych.
  • 5711 / 1159 / 43
Jest taka relikwia jak napletek Jezusa.
Co ciekawe, dwa kościoły deklarują że posiadają oryginał.
Jesteś Żydem ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1195 / 292 / 12
+1 do szczęścia. Bardzo możliwe wiadomo jak to po wojnie dużo sierot żydowskich wpadło w niepowołane ręce a fakty wychodzą dopiero po czasie.

Nie żebym narzekał, nasze chłopaki w Gazie znakomicie sobie radzą. Na mieszkanie+ sie załapiemy wszyscy jak dobrze pójdzie.

To może lepiej odwołam ten zabieg, w sumie nie wydaje sie trudny, jakim stymulantem najlepiej sie wspomóc do zabiegu jeśli chciałbym go przeprowadzać na własna rękę?
  • 163 / 26 / 0
sa takie obraczki do zalozenia na luznego fiuta, naciagasz na taki napleta jakby i zwiekszasz obraczke na wieksza jak jest luzna, testowales to?
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!

Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.

Palił marihuanę w sklepie i wyjadał smakołyki. Ekspedientka zamknęła 38-latka i wezwała policję

Policjanci z białostockiej patrolówki zatrzymali 38-latka, który w sklepie jak gdyby nigdy nic, jadł zabrane z półek produkty spożywcze. Część z nich spakował również do plecaka, nie zważając na obsługę sklepu. Miarka się przebrała, kiedy zapalił lufkę z marihuaną. Wtedy ekspedientka zamknęła go w sklepie i powiadomiła policjantów. Dodatkowo w jego kieszeni mundurowi znaleźli narkotyki. Teraz odpowie za swoje sklepowe poczynania i posiadanie narkotyków.

Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach

Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.