Czy są tu może użytkownicy którzy poddawali sie temu zabiegowi? Korzystając z okazji chciałbym sie dopytać czy istnieje możliwość zachowania skórki z napletka po zabiegu na pamiątkę?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Bo widziałem w sklepie bardzo ładną antyramę.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Wcześniej pytałeś o przewożenie litra poppersa samolotem, teraz fiutto ciach ciach. Niezłym zwyrolem musisz być.
A co myślicie o zrobieniu talizmanu? Niepokoją mnie tylko właśnie te regulacje odnośnie podróży samolotem, mogliby mi przybić handel organami?
Co ciekawe, dwa kościoły deklarują że posiadają oryginał.
Jesteś Żydem ?
Nie żebym narzekał, nasze chłopaki w Gazie znakomicie sobie radzą. Na mieszkanie+ sie załapiemy wszyscy jak dobrze pójdzie.
To może lepiej odwołam ten zabieg, w sumie nie wydaje sie trudny, jakim stymulantem najlepiej sie wspomóc do zabiegu jeśli chciałbym go przeprowadzać na własna rękę?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.