Tianeptyna podoba mi się bardziej niż inne opio, bo nie działa na KOR albo na pierdylion innych rzeczy jak śmieciowaty tramadol. Lekka jest, krótko działa, ale ma swój urok
scalono - łysy
21 lipca 2024Lotnik69 pisze:O kurwa xd, serio? Btw, wychodzi to na testach jako majka? Bo teraz musze przynajmniej na papierze byc czysty08 czerwca 2024starysteve pisze: Farmakologia jest bardzo prosta, to delikatny opioid który koncerny farmaceutyczne opisują w debilny sposób, żeby mylić opinię publiczną
08 sierpnia 2024Encefallus pisze: @mobius z taką tolerancją na alprę - żadnego poważnego ryzyka w połączeniu z tianeptyną. Bez tolerki na alprę ryzyko depresji oddechowej jest również praktycznie pomijalne. Moim zdaniem oddech hamuje to slabiej niż kodeina, chociaż moc teoretycznie podobna, 10mg morfiny PO.
Tianeptyna podoba mi się bardziej niż inne opio, bo nie działa na KOR albo na pierdylion innych rzeczy jak śmieciowaty tramadol. Lekka jest, krótko działa, ale ma swój urok
08 sierpnia 2024halowpierdol pisze: Niektórzy mnie pewnie zjedzą za to co napiszę, ale dla mnie tianeptyna to taki lajtowy oksykodon. Podobna w każdym aspekcie, ale nie tak intensywna jak oksy. Tylko skręty po tianeptynie są o wiele gorsze, paradoksalnie.
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
17 sierpnia 2024CristianoRonaldo pisze: czy przy łączeniu tianeptyny z lekami z grupy ssri istnieje ryzyko wystąpienia zespołu serotoninowego?
Wycięto źródło ~V44
Dodam że biore na codzień memantyne, która sprawia że prawie wszystkie substancje działają mocniej, przez to że ma ona wpływ na tolerancje. Miks memantyny z tianeptyną rozumiem że bezpieczny? Wcześniej tak robiłem i nic mi nie było, ale jednak wole zapytać zawsze
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.