Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 456 / 14 / 2
Kolowanie innych lekow nie wchodzi w gre, siedze teraz w UK, zdobycie czegokolwiek na tym obcym terenie nie wchodzi w grę. Tu maja chyba tylko paracetamol, zapewne trzeba by umierać, żeby coś dostać innego. Muszę sobie radzic tym, co mam.

alko powoduje u mnie potworne reakcje na zejściu G. Całe ciało zaczyna wibrowac, drgac, ale bardziej, niż normalnie. Ja myśle, ze po tylu latach brania G mam już totalnie rozpierdzielone receptory. Po napisaniu tego posta, próbowałem sie uśpić konska dawka Gh jak dla mnie, zadziałało dopiero 8 ml GH i 2 ml GB ale i tak na 3 h tylko teraz czuje sie parszywie, nie wiem, jak ja te nocke przeżyje.

Widzę jednak światełko w tunelu. Ktoś wspomniał o 2M2B. Wyglada na to, ze może pomoc. Mam nadzieje, ze dotrze do mnie do soboty. Myśle o dziennym waleniu pregabalinu i na noc 2m2b. Co myślicie?
  • 554 / 5 / 0
Najlepiej od początku walenia g mieć jakieś benzo i stosować na sen malutkie dawki .Mi przez 3 tyg. ciągu wystarczyła 1/3 tabletki estazolamu 2mg potem 1,5 gbla i spałem pięknie do rana.Miałem też klony ale one mi prawie nie pomagały.W takim systemie wychodzi sie z g i benzo praktycznie bez sszwanku . No ale to max 2-3 tygodnie , po jak w benzo zdąży fiz uzależnić to zwałka trwa zdecydowanie dłużej niż gblowa.
  • 1180 / 5 / 0
No własnie - klony jak wyrobiłem sobie trochę tolerki to dawki 2-4mg (wczesniej 0,5-1mg bez tolerki) pobudzały mnie raczej, a nie zamulały, ale z GBL dostatecznie przyprowadzał do porządku klona i działał już jak trzeba - nasennie, aczkolwiek są lepsze środki na spanie niż klon, jednak na odstawkę klon + inne benzo lub zopiklon (zapewne też antydepresany nasenne typu mianseryna, mirtazepina, tradazon) jest idealny, bo pozwala przespać najgorsze momenty, potem po obudzeniu łagodzi zarówno zły stan psychiczny i fizyczny, a potem już z górki...

Jednak jak mi się uda to za jakiś miesiąc będę odstawiał gbla (ahha nie mam jeszcze gbla, a już planuje odstawnienie hehe) przy pomocy klona z chlorprothinexem, a jak się uchowa to dodatkowo z alprą.

Wiem jedno - po ciągu ok tygodnia jest łatwiej się uśpić, niż jak ktoś walił np. 2 miesiące, co uważam za totalną głupotę. Jak ciągnąc to do maksymalnie 2 tygodni, potem min 3-4 dni przerwy, najlepiej tydzień lub 2 i można znów jechać (a w czasie przerwy wspomagać się np. klonami tak, żeby nie było nudno ;p).

Dodatkowo z autopsji wiem, że czasami jeden lek nasenny moze być za słaby (np.klon), który w dawkach rozsądnych jest praktycznie nieskuteczny tzn nie uśpi nas tzn uśpi ale trzeba zjeść kosmiczne dawki. Z pomocą przyjdzie alkohol, który bardzo mocno wzmaga nasenne działanie benzodiazepin.
Wg. mnie najlepsza opcja zarówno na sen jak i zmniejszanie objawów odstawiennych: klon +alrazolam +opcjonalnie zopiklon. Wiadomo, że lepszym rozwiązaniem jest wrzucenie jakies innej substancji nasennej do klona niż picie. Ale alko jest bardzo łatwo dostępny i na prawdę nie trzeba dużo pić max 200ml do tych 3-4-5 klonów (nie wiem jak to jest u mnie z tolerką teraz, bo dawno klonów nie jadłem)
  • 2876 / 99 / 0
Mówisz tylko o fizycznej regeneracji, to prawda, sen wymuszony jest mało regeneracyjny - ale dla głowy nawet te kilka godzin jest zbawienne, psychika też musi odpocząć, a mózg uporządkować informacje.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 211 / 1 / 0
Hmmm na sen u mnie dobrze sprawdzają się:
a) nitrazepam
b) Mocne palenie w dużych dawkach
c) alkohol etylowy - najczęściej w postaci kilku browarów (dodatkowe działanie chmielu)

Ewentualnie połączenie B i C lub A i C - ale tu ostrożnie!
  • 1180 / 5 / 0
Kiedyś usypiałem sie nitrazepamem po odstawieniu gbla i muszę stwierdzić, że sam nitrazepam jest cienki na tak dużą bezsenność jaką zapewnia GBL brany w ciągu. Były momenty, że praktycznie bez tolerancji musialem zjesć 10 tabletek 5mg, czyli 50mg, żeby pospać te parę godzin, ale z racji tej, że nitra jest benzo długo działającym jeszcze cały 2-gi dzień byłem ostro zakręcony. Jakby połączyć np. nitrazepam z estazolamem i spać te np. 14h.... o taka wizja odstawienia jest kusząca ;p

Wg. mnie solo nasennie mógłby dać radę w nieprzesadnych dawkach: midazolam, zopiklon lub mianseryna (z tych co próbowałem), reszta benzo (tych mocniejszych) trzeba brać w ogromnych dawkach ew. łączyć z czymś innym nasennym, albo pić alko.
  • 565 / 7 / 0
W sumie jak sie czyms wycienczysz na maksa to zasniesz. U mnie 13-dniowy ciag, w ktorym spalem 3-6h gieblowego snu, docisniety mefedronem, co oznacza rowniez nieprzespana nocka, zaoowocowal slodziutkim, 9h snem,po ktorym zreszta czulem sie jakbym byl na gieblu. Szkoda tylko, ze morda nadal nie wyglada zbyt dobrze.
  • 456 / 14 / 2
4 g phenibutu, jedno piwo, 1.25 mg klona i spalem 10 h w dzien, jest 15h i czuje sie spiacy, ale uspokojony. Jutro rano sprobuje to samo bez phenibutu, ewentualnie zmniejsze dawke. A budzilem sie co jakies 3h, ale to przez sikanie, co sie napije pare lykow, to sikam, cos nie tak mam z metabolizmem moczu.

A noc wczesniej nitrazepam 20 g (czy tam mg, nie pamietam, 4 tabletki w kazdym razie, 3/4 lorazepamu, 6 ml GHB i 3 ml GBL, cyder i jeden zolpikon czy jak mu tam i to byl koszmar, budzilem sie co 20 minut). Wiem, to bylo idiotyczne.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2011 przez kapelusznik, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 729 / 6 / 0
Z tym sikaniem to normalne po gieblu. Też tak mam po ciągu.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 456 / 14 / 2
Nie pamietam, gdzie o tym psalem, ale jeśli macie czas i trochę kasy, polelecam phenazepam, ale w płynie bo to ekstremalnie silne benzo with love from Russia. Po 2 letnim ciagu i 3 mg w/w spalem 3 doby (sic!). Sklep na priva.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.