Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 366 / 0
Nie no co ty w metropoli za granicą a i tak nie każdego dnia tak było, chodziłem po ludziach i mi mówili kto co dziś ma. W weekendy było nawięcej specjałów a w niektóre dni zupełnie nikogo nie było.

Zioło i piksy były w ciągłej sprzedaży, keta czasami była, czesto po koks i hel trzeba było chodzić gdzieś na miasto (bo z tym był większy przypał a i też droższe było dużo), cokolwiek innego to wyjebka (np. crack), co ciekawe dopalacze w ogóle nie istniały.

Teraz też mam bajzel niedaleko domu i jest obstawiony policją, jeszcze rok temu co dwa dni tam byłem ale zrezygnowałem, stary się robie, kupuje towar teraz tylko u mnie na rejonie. Jest tam amf i zioło dobrej jakości ale z policją za duży przypał.

Ćpam już 24 lata, większość czasu na ciągach i jeszcze mnie nie jebli. Paranoja czasami się przydaje.
  • 1404 / 88 / 2
31 maja 2019sprawdzone_info pisze:
Czytam sobie ten wątek i jedna myśl mi do głowy przychodzi. Przy zabawie z morfiną czy oxy nie ma styczności z takimi patologiami. Zajmują się tym względnie normalne osoby , w sensie handlem. Długo ćpałem i znalem wielu dilerów morfiny czy oxy, przypałów praktycznie nie było.
Tak normalne jak Kometha, co na Wykopie dają jej wpisy z pompką.Zresztą opiowraki poza tym, że może nie podchodzą pod coś jak grypsera i jazda z 60, to totalne grzejniki co wynoszą z domu rzeczy i są obsrani z pakietem detoksu.Zresztą znam z reala ciebie i tobie też przydałby się resocjalizacja, spotkałem ciebie kiedyś.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.