Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Może w kapsułkach jakoś? Albo IV (chociaż osobiście nie odwazyłbym się na to).
tylko część styku z językiem była przykryta po czym brałem wielkiego łyka jakieś napoju o
intensywnym smaku i nie czułem smaku benzy, a dość szybko się ładowała....
Jakos dalo rade przelknac.
P.S.Benza to gowno, wzialem 5 saszetek i lekkie powidoki, rozmazane swiatla w nocy. :'( :-/
Wszystko co napiszę na tym forum jest wyłącznie tworem mej wybujałej wyobraźni i nie może być powodem do jakichkolwiek roszczeń.
a ja benze 'wsypuje' do malej ilosci wody tak na jeden lyk, mieszam, zeby wszystko polknac, bo w takiej ilosci wody sie nie rozpusci cala benza, przeżegnam sie i chlup :D
najlepsze jest to uczucie chwile przed lykiem, taki scisk glowy, caly drżę, ale po łyku popijam i już jest dobrze hehe
innych też sie nada ( tak mi się zdaje)...
...stonoga potrafi zdeptać 100 czereśni naraz:)
Ja zawsze rozpuszczam benze w malej ilosci wody, torebki od herby bym nie poknal.
Ewentualnie mozesz rozsmarowac benze na kanapce, lub wysuszyc i nosem niuchnac :)
but money can buy me drugs so that`s cool :)
Podniecajcie sie tym dalej [ external image ]
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"
W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.
Francja: W ciągu roku podwoiło się spożycie kokainy
W ciągu roku spożycie kokainy we Francji prawie się podwoiło - poinformował w środę portal France 24. W 2023 r. po kokainę jednorazowo sięgnęło tam co najmniej 1,1 mln osób, podczas gdy zgodnie z danymi Centrum Monitorowania Narkotyków i Narkomanii (OFDT) rok wcześniej grupa ta liczyła 600 tys. osób.
Kokaina w cukierkach. Rekordowy przemyt udaremniony
Władze celne na lotnisku Haneda w Tokio skonfiskowały 15 kilogramów kokainy od jednego z pasażerów. Agencja Kyodo wskazuje, że to rekordowy wynik w skali kraju.