Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chris »
Przeznaczenie - Irygacja pochwy.

Więc reasumując, działa przeciwbakteryjnie, przeciwgrzybicznie, ogolnie do higieny chyba ;d

Cis jak plukac morde jakims piolunem ;d
they say money can`t buy me love and thats true
but money can buy me drugs so that`s cool :)
  • 219 / 4 / 0
[quote="Cleaner"]
trid, najwyraźniej zdupiłes ekstrakcje. po 5 sasz to byś nie łapał co sie w okol dzieje ;]

a ja benze 'wsypuje' do malej ilosci wody tak na jeden lyk, mieszam, zeby wszystko polknac, bo w takiej ilosci wody sie nie rozpusci cala benza, przeżegnam sie i chlup ]

Jesteś prze huj. Nie robisz ekstrakcji? życzę dobrego zdrowia. 18,5 grama soli mmm pyycha. BTW benzydamina jest praktycznie nierozpuszczalna w wodzie, więc nie tylko "nie rozpuści sie cała" ale właściwie WCALE sie nie rozpuści.

Najlepszy sposób to jak najcieńszy filtr od kawy (lub specjalistyczna bibuła filtracyjna) albo od biedy chusteczka higieniczna. Robisz filtrację na jak najmniejszej powierzchni (może trochę potrwać), później odstawiasz żeby trochę obeschło, odcinasz niepotrzebną powierzchnię filtra, zawijasz syf w jak najmniejszą kulkę i łykasz zapijając obficie.
To jest taktyka ;]
"Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
  • 3246 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
BTW Benzydamina jest praktycznie nierozpuszczalna w wodzie, więc nie tylko "nie rozpuści sie cała" ale właściwie WCALE sie nie rozpuści.
BTW nie pierdol głupot.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
kÓrwa, innyodinnych bez ekstrakcji bym tego nie tknal. wyekstraktowana benze wrzucam do malej ilosci wody, lepiej?
i nie pierdol glupot jak juz ktos wczesniej napisal.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sen »
Próbowal ktoś kiedyś aplikować benzę "donosowo"? Myślalem o tym ale wizja "sparaliżowanego" nosa niezbyt mi się uśmiecha...
Uwaga! Użytkownik Sen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 6 / 0
Sen pisze:
Próbowal ktoś kiedyś aplikować benzę "donosowo"? Myślalem o tym ale wizja "sparaliżowanego" nosa niezbyt mi się uśmiecha...
A mi sie uśmiecha.
Bo tak jak po koksie. Gorzej jak ten syf zacznie spływać.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3246 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Nie bierzcie benzy do nosa, nie nadaje sie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
bierzesz kartke papieru, zwijasz ja w rulon w ksztalcie litery V, wsadzasz go sobie do gardla i wsypujesz wysuszona benzydamine popijajac ja jak najszybciej
nie sprawdzalem tego sposobu osobiscie, znalazlem go na angielskojezycznej stronie, jako sposob na bezsmakowe zjadania grzybow, wiec powinien byc skuteczny
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nn_ba »
ja mam pytanie bo chciałem zawinać w chusteczke sucha benze zeby sie nie rozwalila w gardle ale okazalo sie ze jej masa z 5 saszetek to po osuszeniu 7,5g czyli 3 razy wiecej niz powinno(!) czy mam rozumieć że to jest 2,5g benzy i 5g soli? Czyli jak chce wziac 1,5g to musze odpowiednio odważyć 3 razy wiecej?
  • 219 / 4 / 0
Jeżeli z 5 saszetek wyszło ci 7,5 grama (taką masz dokładną wagę ;] ? ) to znaczy że ekstrakcję zjebałeś wzorowo ;0
i musisz rozumieć że soli jest tam CO NAJMNIEJ 5 gram. Jeżeli nie zamierzasz jej dalej odseparować, to TAK, musisz odważyć CO NAJMNIEJ 3 razy więcej.
"Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
ODPOWIEDZ
Newsy
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”

W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.

Nowe substancje na liście narkotykowej - projekt trafił do opiniowania

Szybkie tempo pojawiania się na rynku nowych narkotyków, które są coraz częściej substancjami o ostrej toksyczności, oraz ich łatwa dostępność w internecie - to główne powody, dla których zaistniała konieczność uzupełnienia listy substancji psychoaktywnych i nowelizacji rozporządzenia w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych. Projekt trafił właśnie do opiniowania.

Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu

Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.