Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Urodził jej się synek, i nazwała go Eliasz. Skrzywdziła chłopaka na całe życie.
  • 56 / 2 / 0
MissTake pisze:
http://misstake2.blogspot.com
Moje wypociny.
(Zapadam się pod ziemię)
Również czekam na kolejne wpisy. Uwaga kosmetyczna: justuj tekst, bardzo poprawia czytelność a z tego co pamiętam w Bloggerze jest taka opcja.

Pozdrawiam
www.drzwipercepcji.wordpress.com Aktualizacja w każdą niedzielę o 18.00.

DUŻO, DLA MNIE, TERAZ
  • 56 / 2 / 0
www.drzwipercepcji.wordpress.com Aktualizacja w każdą niedzielę o 18.00.

DUŻO, DLA MNIE, TERAZ
  • 138 / 6 / 0
Mind Fucked pisze:
http://www.drzwipercepcji.wordpress.com zapraszam :-)
Gratuluję nazwy bloga. Bije z niej pretensjonalność że aż oczy bolą, więc nawet nie kliknę.
  • 3127 / 27 / 0
Nazwa jak nazwa, ale content wartościowy. Dobra robota Mind Fucked.
High, how are you?
  • 641 / 16 / 0
Procent pisze:
Urodził jej się synek, i nazwała go Eliasz. Skrzywdziła chłopaka na całe życie.
Dokładnie. Rodzice z fantazją muszą mieć spore pieniądze na to, by w latach późniejszych opłacić psychiatrę i leki na fobie społeczną...
  • 1169 / 17 / 0
Ej ten cpunka18.blog4u to tej co tak dupy dawała za jakies drobne hajsy, miała chłopaka i ogolnie jeszcze wszystkim cisnela na hr ? :D
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 208 / / 0
Nie sądzę aby oryginalne imię miało jakiś większy związek z fobią społeczną. Mam znajomego o rzadkim imieniu i chce takie też dać swojemu dziecku, bo takie imię pomaga w życiu, jak się nie jest cipą z fobią społeczną.
Bro, do you even trip?
  • 3309 / 21 / 0
MissTake pisze:
Nie sądzę aby oryginalne imię miało jakiś większy związek z fobią społeczną.
Mnie we wczesnych latach jebali za drugie (!) imię, chociaż nie było aż tak rzadkie, a z pewnością ładne. To jednak może jakoś wpłynąć na nieukształotwaną jeszcze psychikę dziecka.
Gratuluję nazwy bloga. Bije z niej pretensjonalność że aż oczy bolą, więc nawet nie kliknę.
Ja kliknąłem i nie żałuję. Szkoda, że są ludzie, którzy oceniają pracę po tytule.
  • 641 / 16 / 0
[cut - nieporozumienie]

Nie wiem w czym miałoby oryginalne imię pomóc niby?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2011 przez voorman, łącznie zmieniany 4 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.