/EDIT/Oczywiście zero alkoholu czy innych dragów. W moim przypadku (antydepresyjnie) mam wypisaną medyczną mj w tym samym gabinecie lekarskim co ssri. Małe ilości w ogóle nie pogorszyły (uwaga: w moim przypadku! nie polecam) efektów SSRI które weszły w ogóle o wiele wcześniej, niż się spodziewałem. Fart, bo można również trafić na lek który i po miesiącu wcale nie ruszy i szukanie dalej.
U mnie po paru dniach minęło fajne nakręcenie i stymulacja, szkoda ale nadal jest jeśli chodzi o apatię lepiej niż wcześniej. Przez kilka dni budziłem się z jebanym lękiem i musiałem ratować alprą ale już się to uspokoiło. Biorę 100 mg i będę się starać nie zwiększać dawki za szybko, tym bardziej że biorę jeszcze inne leki.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.