/EDIT/Oczywiście zero alkoholu czy innych dragów. W moim przypadku (antydepresyjnie) mam wypisaną medyczną mj w tym samym gabinecie lekarskim co ssri. Małe ilości w ogóle nie pogorszyły (uwaga: w moim przypadku! nie polecam) efektów SSRI które weszły w ogóle o wiele wcześniej, niż się spodziewałem. Fart, bo można również trafić na lek który i po miesiącu wcale nie ruszy i szukanie dalej.
U mnie po paru dniach minęło fajne nakręcenie i stymulacja, szkoda ale nadal jest jeśli chodzi o apatię lepiej niż wcześniej. Przez kilka dni budziłem się z jebanym lękiem i musiałem ratować alprą ale już się to uspokoiło. Biorę 100 mg i będę się starać nie zwiększać dawki za szybko, tym bardziej że biorę jeszcze inne leki.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.