Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Hej,
Mój problem jest taki, że nawet po zażyciu silnych stymulantów mogę spać. Mam tu na myśli zarówno przesłanie stałej nocy jak i zasypianie w losowych momentach w ciągu dnia.
Czy ktoś tak kiedyś miał i może powiedzieć czemu?
  • 37 / 3 / 0
ja to normalnie bym sie cieszyl z tego z takiego stanu rzeczy, ze mozesz zasnac bez problemowo po amfie.
napisz cos wiecej o sobie, chociaz moze jakie leki bierzesz itd?
  • 8 / / 0
No generalnie to mam podobny problem, nagle na fazie chce mi sie spać i ide spać (tylko to jest takie spanie że spie 20 minut zaraz wstaje ale zaraz znowu na pol godzine moze do godziny i zaraz wstaje i tak z 8h), albo często jest tak że mnie euforia jakaś ciężka gniecie, ze się rozpływam jak po pigule i moge iść spać niedlugo xddd dziwne to jest, ale jak sam nie jestem to znaczy że jest więcej popranych ludzi :D :D
  • 1 / / 0
im więcej i dłużej przyjmujesz jakiekolwiek stymulanty tym tolerka ci wzrasta, tak samo jest w przypadku chociażby przyjmowania leków, których dotychczasowa dawka po prostu przestaje działać
  • 18 / 2 / 0
U mnie to działa bardzo różnie, czasami daje radę usnąć w miarę normalnie i nie wiem jak wy, ale sen po nocy pełnej wrażeń jest absolutnie cudowny, czuje się jakbym rozpływał się w łóżku XD

Ale równie często mam akcję typu poprawiłem ostatnią żmiję 8h temu, a suka dalej mnie trzyma i nie planuje puścić... Wtedy po prostu na siłę próbuję usnąć
  • 268 / 36 / 0
zalezy od osoby, tolerki, jakosci ale rozne kombinacje sa mozliwe np. osoba bez tolerki nie moze spac po slabym speedzie i sporo godzin po ostatnim wciagnieciu albo osoba ktora leci od dawna w ciagu po kresce dobrego speeda zasypia jak tylko odchyli glowe zeby ladnie splynelo... %-D
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Cześć, jestem tu nowy i mam podobne zachowania co do amfetaminy, wciagam kreskę i jestem w stanie normalnie zasnąć. Każdego dnia starałem się robić wieksze kreski, ale nie zauważyłem różnicy i mogłem po jakiś 2h normalnie zasnąć, a jak miałem jakieś problemy (ale w sumie nie wiem czy tego potrzebowałem) to brałem trazodone 2x50mg i praktycznie po chwili zaypiałem. Dodam jeszcze że kreski brałem zawsze pod wpływem alkoholu. Sam nie wiem czy za mało wciągam? chociaż biore tyle samo co inni... a od niedawno dopiero biorę, wiec nie mam jakies mega tolerki. Sam nie wiem może źlę wciągam hah? bo czasami lepiej działa, a w inny dzień znowu słabiej. Tylko dwa razy miałem chyba silną fazę, kiedy bawiłem się całą noc, chcociaż ja zawsze siedzę do późna (chodzę spac o 3 lub 4) taki ze mnie nocny marek.
  • 1 / / 0
Hejka jako iż to mój pierwszy post więc jeśli stary temat czy coś to proszę o przeniesienie. Jak to jest ze snem po amfie a właściwie jego brakiem nigdy defacto z niej nie korzystałem bo nie widziałem zbytniego sensu i dalej nie widze za to raczej męczarnie chodzi mi o spanie zjedzone 2g od soboty godz 21 do poniedziałku 00 mamy godzinę 8sma prawie od 4tej walczę ze snem i ni za cholere se mogę leżeć liczyć barany a sen jest gdzieś daleko u Morfeusza. Nie jest to pierwsza akjca bo wcześniej było praktycznie tak samo chociaż może delikatnie ciutke łatwiej zasnąć po w sumie nawet większej ilości. Dla porownania po krysztale czy to 3cmc 4 mefie emce itd schodzi faza i do słownie czuje jak zaczyna mnie błogo przytulać łóżeczko i kołderką z którą dosłownie tworzę jedność i odpływajac dosłownie w sekundę jakby mi ktoś powoli gasił światełko(swoją drogą niesamowite i cudowne uczucie) wstaje i jakoś żyje w miarę, za to po fetce każdej wstaje niby wyspany pożyje parę godzin i generalnie spanie bierze chociażby jakas drzemeczka. Dodatkowo przy kryształach nie wazne czy nie śpię dzień dwa, 5 zasnę wyspie się nie spiąć nawet zbytnio długo i dalej normalnie funkcjonuje nie odbijając sobie tego jakoś bardzo. I tak piwo nie pomaga wódka nie pomaga w sensie przed spaniem wręcz jest gorzej bo prześpię 2 godziny po czym się budzę wyspany na parę godzin i znów się chce spać. Pytam z ciekawości z czego to wynika bo chyba powinno być na odwrót, ale wiem mogę mieć pojebany organizm i inaczej reqgujacy niż wszyscy bo to już też dawno zauważyłem że po tym po czym wszyscy latają i nie mogą spać to ja śpię jak niemowle ssace swojego kciuka i nie zjadajac wnetrza swoich ust a z kolei po fecie moje policzki wyglądają jakby je dziwki zjadaly próbując robić malinki od środka.
  • 1 / / 0
Co sądzicie o piciu wódki i piw na zjazd,
Zawsze jak kończę walić koło 5-6 to piję z 300ml wódki i do tego wjeżdżają 2 piwa,niby dzięki temu usypiam, ale zastanawiam się czy tak powinienem robić czy to nie oddziaływuje na moje zdrowie
  • 115 / 3 / 0
@Rudzina
Sam alkohol raczej szkodzi, feta też, no to co może wyjść z takiego połączenia
Wystarczy rzut oka na tabelę mixow - ostrożnie
obie rzeczy odwadniają, zwiększają ciśnienie, wypłukują organizm, działają drażniąco na żołądek i pogarszają jakość snu
Lepszym pomysłem jest zjeść coś ciepłego, może być i na słodko, jak nie walisz dużo ma szanse uśpić albo benzo
Ofc alko też dobre ale niekoniecznie zdrowe %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.