Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 468 / 177 / 1
Tylko problemy ze snem raczej.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 4 / / 0
10 maja 2024SAIGRY pisze:
Zamierzam brać trazodon na sen 50mg, brałem kiedyś doraźnie i zastanawiam się czy przy dłuższym regularnym braniu jeśli chciałbym odstawić to mogą wystąpić odstawienne czy to łagodny lek do odstawienia?
Nie powinno być żadnych oznak odstawiennych ale to lek który należy brać zgodnie z zaleceniami lekarza nie na własną rękę
  • 13 / / 0
Biorę od 3 dni wieczorem 75mg tritticoxr od jutra 150. Mam pytanie odnośnie wzwodu. Budzę się w nocy po kilku godzinach z wzwodem potem opada rano to samo. Już się stresuje że może to być objaw ciągotki. Jak myślicie? Czy to normalne?
  • 744 / 109 / 0
no pała drewno to cecha charakterystyczna tego leku

ale jak to kurwa 150 i chcesz po tym wyjsć z łóżka? ja po 75 zajebanym dzisiaj o 3 rano spałem do 11, łącznie 14 godzin czego potrzebowałem, ale no uwaga z trazo jak chodzisz do pracy to nie przeginaj z dawkami
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 13 / / 0
Ja akurat zero problemów z rana :) wstaje normalnie po tej 75 :) jedynie strach o wzwód.
  • 29 / 4 / 0
Ja mam ogromne problemy ze spaniem, w remisji czy w górce, gdzie śpię po 3-4h dziennie (choruję na ChAD). Biorę trazodon 150mg a i tak ledwo mnie usypia, w remisji trzyma mi sen do 5 max 6, w górce nie działa w ogóle.
  • 13 / / 0
Czy tritirico może powodować kichanie i ozawienie oczu? Może się to akurat zbiegło z alergią na pyłki. Jakie leki na alergię można zabrać? Allertec WZf?
  • 13 / / 0
Czy mogę brać trittico 150 i clatre 20?
  • 29 / 4 / 0
Tak
  • 13 / / 0
Biorę już 150 trittico od paru dni. Skutków ubocznych brak samopoczucie lepsze. Dzisiaj mam migrenę dostałem nimesil ostatnio od psychatry na migrenę (dzisiaj zabrałem) ale zastanawiam się czy to dobre połączenie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.