Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Samotność mi towarzyszy praktycznie od dziecka.
Nigdy nie miałem wielu kolegów, zwykle zawsze sam, 1-2 kolegów z całego życia mam i z którymi staram się kontakt utrzymywać na dzień dzisiejszy.
Mecz oglądam Sam.
Zioło poszło, trochę Tramalu i rolka.. dzień jak co dzień...
Depresja to straszna choroba
Wiecie, to szeroki temat, którego przedyskutowanie wymaga wyłuszczenia rzeczy. Ale akurat nie jesteśmy stworzeni do tego, aby żyć samotnie. Potrzebujemy ludzi do dalszej egzystencji, nawet jak czasem nas wkurwiają.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Teraz ważę 120 kg i tych pseudo kolegów bym mógł złamać jak zapałki. Siłownia i sterydy swoje zrobiły. Niestety pozostały również używki. Sporadycznie ale jednak. Używki zastępuję inną używką i tak w kółko.
W samotności pomagają mi książki. Temat mój ulubiony który mnie pociąga "Podróże Astralne".
Wciąż szukam nowych znajomości, w moim małym miasteczku 40 tyś mieszkańców, pozostali sami starsi ludzie, młodzi wyjechali za granicę dawno temu, zaraz po szkole, ciężko o nowe przyjaźnie.
Internet, fora pomagają mi bardzo i przede wszystkim muzyka.. jestem fanem audio i muzyka mnie bardzo relaksuję :)
A pies czy kot w domu to nie samotność. Jest to pewne dopełnienie, nawet bardzo świetne.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.