Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 989 / 76 / 0
A ten pierwszy nad trip jak wyglądał? Ja to może bym sobie podkład z klefa raczej zrobił.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 1 / / 0
Siema mam ekstrakt 40x czy zapalenie malego cybucha na koncercie jest dobrym pomyslem, dodam ze muzyka bedzie elektroniczna iczy szalwia sie z tym dobrze zgra
  • 3142 / 877 / 5
Palenie szałwii gdziekolwiek poza kontrolowanym, bezpiecznym otoczeniem nie jest dobrym pomysłem. Szałwia zgra się wyśmienicie jak ze wszystkim - z tym że najprawdopodobniej będzie bardzo nieprzyjemnie. Stanowczo odradzam. Nie polecam.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 27 / 15 / 0
Najpierw wzięłam 5X i nic.
Potem 20x i coś mi się działo z ciałem i psychiką, jakby miało się coś stać, jakby świat miał ulec jakiemuś przekręceniu i wszystko to jest uzależnione ode mnie. Jakieś losowanie.
Ogarnął mnie strach, że wszystko runie i ja jestem odpowiedzialna za to.
Tak 3 razy z 20x, bo 5x, wcale mnie nie smyrało.
Co robić?
  • 1287 / 327 / 12
Miałem okazje kiedys zapalić extraxt x10 ze stacjonarki. Niestety wraz ze znajomym nie wiedzieliśmy jak się za to zabrać i skręciliśmy jointa i koniec końców będąc bardzo zdziwieni dlaczego to nie klepie stwierdziliśmy jebac i poszliśmy na gastro.

Jak mam teraz możliwość żeby zajarać bongo lub z wiadra to warto mieć kogoś pod ręką? Próbowałem ciekawe dawki kwasów i grzybów solo ale nie wiem czy z szałwia trzeba jakoś bardziej uważać, tzn jak jest pizda prze-okrutna żeby nam ktoś chociaż po karetkę zadzwonił?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
Wiec kto mi powie jak się ma trip po salvia do DMT ?
  • 27 / 4 / 0
Fajny trip jest po tym? Widziałem różne filmiki z gościami po tym i nie wiem czy warto
  • 2534 / 594 / 0
Po pierwsze bardzo bardzo intensywny,konfundujący i często bywa nieprzyjemny.Choć przyjemny też może być.NIESTETY sam nie mam z nią doświadczenia,ale troche się o niej nasłuchałem,naczytałem.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 76 / 0
Zapaliłem lufę(0,10g)ekstraktu x15 i... no kurwa nic nie poczułem. Ile trzeba zjarać miligram ekstraktu x15 by poczuć lekkie efekty, a nie na ostrej fazie.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 194 / 1
Susz

Słabe - 250 mg
Średnie - 500 mg
Mocne - 750 mg

Ekstrakt x5

Słabe - 50 mg
Średnie - 100 mg
Mocne - 150 mg
Info z faq,masz tam tez jak obliczyc ile jest w innych ekstraktach,mi sie nie chce liczyc.Masz pewnosc ze poprawnie paliles?
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.