Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Podziel się posiłkiem, chamie
Potem 20x i coś mi się działo z ciałem i psychiką, jakby miało się coś stać, jakby świat miał ulec jakiemuś przekręceniu i wszystko to jest uzależnione ode mnie. Jakieś losowanie.
Ogarnął mnie strach, że wszystko runie i ja jestem odpowiedzialna za to.
Tak 3 razy z 20x, bo 5x, wcale mnie nie smyrało.
Co robić?
Jak mam teraz możliwość żeby zajarać bongo lub z wiadra to warto mieć kogoś pod ręką? Próbowałem ciekawe dawki kwasów i grzybów solo ale nie wiem czy z szałwia trzeba jakoś bardziej uważać, tzn jak jest pizda prze-okrutna żeby nam ktoś chociaż po karetkę zadzwonił?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Susz
Słabe - 250 mg
Średnie - 500 mg
Mocne - 750 mg
Ekstrakt x5
Słabe - 50 mg
Średnie - 100 mg
Mocne - 150 mg
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.