Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 989 / 76 / 0
A ten pierwszy nad trip jak wyglądał? Ja to może bym sobie podkład z klefa raczej zrobił.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 1 / / 0
Siema mam ekstrakt 40x czy zapalenie malego cybucha na koncercie jest dobrym pomyslem, dodam ze muzyka bedzie elektroniczna iczy szalwia sie z tym dobrze zgra
  • 3186 / 901 / 5
Palenie szałwii gdziekolwiek poza kontrolowanym, bezpiecznym otoczeniem nie jest dobrym pomysłem. Szałwia zgra się wyśmienicie jak ze wszystkim - z tym że najprawdopodobniej będzie bardzo nieprzyjemnie. Stanowczo odradzam. Nie polecam.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 27 / 15 / 0
Najpierw wzięłam 5X i nic.
Potem 20x i coś mi się działo z ciałem i psychiką, jakby miało się coś stać, jakby świat miał ulec jakiemuś przekręceniu i wszystko to jest uzależnione ode mnie. Jakieś losowanie.
Ogarnął mnie strach, że wszystko runie i ja jestem odpowiedzialna za to.
Tak 3 razy z 20x, bo 5x, wcale mnie nie smyrało.
Co robić?
  • 1333 / 337 / 13
Miałem okazje kiedys zapalić extraxt x10 ze stacjonarki. Niestety wraz ze znajomym nie wiedzieliśmy jak się za to zabrać i skręciliśmy jointa i koniec końców będąc bardzo zdziwieni dlaczego to nie klepie stwierdziliśmy jebac i poszliśmy na gastro.

Jak mam teraz możliwość żeby zajarać bongo lub z wiadra to warto mieć kogoś pod ręką? Próbowałem ciekawe dawki kwasów i grzybów solo ale nie wiem czy z szałwia trzeba jakoś bardziej uważać, tzn jak jest pizda prze-okrutna żeby nam ktoś chociaż po karetkę zadzwonił?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
Wiec kto mi powie jak się ma trip po salvia do DMT ?
  • 27 / 4 / 0
Fajny trip jest po tym? Widziałem różne filmiki z gościami po tym i nie wiem czy warto
  • 2534 / 597 / 0
Po pierwsze bardzo bardzo intensywny,konfundujący i często bywa nieprzyjemny.Choć przyjemny też może być.NIESTETY sam nie mam z nią doświadczenia,ale troche się o niej nasłuchałem,naczytałem.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 77 / 0
Zapaliłem lufę(0,10g)ekstraktu x15 i... no kurwa nic nie poczułem. Ile trzeba zjarać miligram ekstraktu x15 by poczuć lekkie efekty, a nie na ostrej fazie.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 508 / 195 / 1
Susz

Słabe - 250 mg
Średnie - 500 mg
Mocne - 750 mg

Ekstrakt x5

Słabe - 50 mg
Średnie - 100 mg
Mocne - 150 mg
Info z faq,masz tam tez jak obliczyc ile jest w innych ekstraktach,mi sie nie chce liczyc.Masz pewnosc ze poprawnie paliles?
Wszyscy umrzemy to pocieszające
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.