Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 490 / 3 / 0
Kocham język Polski, odmiana słów jest wręcz niewyobrażalna ;) a angielska nazwa jakoś mi się nie podoba, taka prosta, szara... blee, a w Polskim przez wszystkie przypadki ;)

A pisząc już na temat, może w zależności modyfikuję, śmiem jednak stwierdzić, że SS jednak wzmacnia działanie pewnych roślin jak konopie czy damiana. Nie jestem niestety chemikiem, a moja wiedza o chemii jest na poziomie szkolnictwa średniego. Nie mam zamiaru też pisać byś mi udowodnił, że nie występuje synergia w połączeniu różnych ziół z SS bo to było by bardzo głupie z mojej strony. A zaproponowałem to, znaczy się wspomniałem o tym, gdyż wierzę/mam nadzieję, że występuje pewna "współpraca" ziół.
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 1387 / 5 / 0
Czy synergia musi równać się wzmocnieniu? Może raczej dopełnieniu? Jeżeli tak, to serdecznik jest jak najbardziej synergiczny. Ale nigdy nie ujebiesz się konopią mocniej. Raczej... pełniej.

IMHO, Salvię palić należy solo.
Verter pisze:
Kocham język Polski
Teraz to jak łysy warkoczem. A jak się pisze przymiotniki w Twoim ukochanym języku? :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2244 / 23 / 0
Solo, w całkowitych ciemnościach.
  • 490 / 3 / 0
Zależy jakiego typu podróż delikwenta interesuje.
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 56 / 2 / 0
Wczoraj zarzuciłem sobie o 21.00 1,5g benzydaminy. To był mój pierwszy raz z benzo. Kilka godzin później, mnie więcej w czasie apogeum tripu naszła mnie myśl, żeby zapalić salvię. Dwa duże buchy z ekstraktu x10 wypierdoliły mnie tak że będę dochodził do siebie przez najbliższy tydzień. Wypierdoliły, dosłownie. Na orbitę, też dosłownie. Prawie 40 minut takiej jazdy że o japierdolę. Niedługo poleci TR.
www.drzwipercepcji.wordpress.com Aktualizacja w każdą niedzielę o 18.00.

DUŻO, DLA MNIE, TERAZ
  • 2334 / 9 / 0
9 nasionek powoju hawajskiego, 450mg DXM, duże ilości marihuany i na peaku ponad 100mg salvi 20x. Nigdy nic nie wyprało mi tak mózgu! Nie wiedziałem ile mam lat, kim jestem, co i gdzie robie, nie wiedziałem czy mam zamknięte czy otwarte oczy, wydawało mi się że zwariowałem, straciłem całkiem poczucie czasu. Wydawało mi się że wizje to prawda, np. przeniosłem się do dzieciństwa- byłem pewny że mam 6 lat i siedzę na imprezie rodzinnej. Chciałbym teraz spróbować coś takiego: 450mg DXM + THC + 30mg 4-HO-MET i na peaku zapalić szałwie. :-D
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1474 / 16 / 0
Do tego ostatniego pomysłu polecałbym susz, a nie ekstrakt.
Raz, że to będzie naprawde hardcor, dwa że po ex. możesz mało co pamiętać, a szkoda by było będzie ;]
  • 1098 / 7 / 0
To co opisujesz to jest typowy salviowy breakthrough i nie wiem co w tym tripie bylo takiego wyjatkowego?
  • 2244 / 23 / 0
Pewnie sam mix.
  • 2334 / 9 / 0
Zjadłem 50mg ho-meta + cały czas palenie. Trip bardzo owocny w przemyślenia, wizuale i bardzo pozytywny, ale też na tyle mocny, że nie odważyłem się zapalić na peaku szałwi. Gdy zaczęło już słabnąć 200mg ekstraktu 10x. Trip był bardzo mocny (mocniejszy niż mixy z deksem) ale też dużo spokojniejszy -bez efektu świrowania. Niestety na tyle zagmatwany, że nie jestem w stanie opisać tego co się działo. Napewno jeszcze ten mix powtórzę, może z jakimś dodatkiem.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.