Chcę rzucić to w ch*j i tutaj do was pytanie... co polecacie z "leków na rzucanie palenia"? Plastry, gumy, tabletki ? Byle nie było za drogie i najlepiej bez recepty.
Z góry dzięki za pomoc.
A oprócz tego jakieś benzo żeby nie chodzić przesadnie wkurwionym. Plastry to chyba raczej taki chwyt marketingowy, czy się mylę?
albo pochytaj sobie kontakty i takie coś haha
http://hyperreal.info/wylecz%C4%85-alko ... z15uzzgWa1
Dzieki tabex nie pale od lipca ;)
lordsidius po ilu paczkach tego specyfiku przestałeś palić? i jak działa... chce sie jarać psychicznie/fizycznie? I jakieś skutki uboczne zauważyłeś? Ospałość, nerwowość czy cuś?
A stosował ktoś może Kudzu?
http://aptekaslonik.pl/prod_info.php?c= ... 0tabl.html
Zdaję sobie sprawę, że większość tych leków to zwykły pic - ale warto sprawdzić.
elitesse pisze:Właśnie poczytałem o tym tabex'ie.
lordsidius po ilu paczkach tego specyfiku przestałeś palić? i jak działa... chce sie jarać psychicznie/fizycznie? I jakieś skutki uboczne zauważyłeś? Ospałość, nerwowość czy cuś?
A stosował ktoś może Kudzu?
http://aptekaslonik.pl/prod_info.php?c= ... 0tabl.html
Zdaję sobie sprawę, że większość tych leków to zwykły pic - ale warto sprawdzić.
Cytyzyna oddzialowuje w mozgu na te same receptory co nikotyna, dzieki czemu pozwala zmniejszyc glod. Nie zauwazylem skutkow ubocznych
Jesli zapalisz majac naklejony plaster, nie sadze zeby spalil(a) papierosa do konca, ponieważ po prostu on nie smakuje.
Plastry dzialaja - skutecznie hamuja nikotynowy glod, ale do rzucenia palenia ta metoda moim zdaniem DLUGA DROGA. Radze szukac metod/substancji, ktore swojego dzialania nie opieraja na dostarczeniu ci adekwatnej dawki nikotyny inna droga niz palenie, bo to jedynie namiastka terapii behawioralnej, a nie droga do pozbycia sie nalogu tytoniowego.
Mój pierwszy post, więc witam :)
mesjah pisze:A ja przeczytałem książkę, która zrobiła mi pranie mózgu, dzięki czemu psychicznie nie miałem ochoty palić. Fizycznie w ogóle nic negatywnego nie poczułem.
Mój pierwszy post, więc witam :)
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu
W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.
Co z polską załogą statku z narkotykami? „Sprawa się przedłuża”
Obywatele polscy wchodzący w skład załogi statku „Jawor”, na którym w brazylijskie służby zarekwirowały w porcie Itaqui w mieście Sao Luis pół tony kokainy, nie trafili do aresztu – informuje brazylijska stanowa policja federalna. Śledztwo jest jednak w toku i żadnego rozwiązania nie można jeszcze wykluczyć.
Narkotyki na dowóz. Dilerzy zakopują towar
Narkobiznes kwitnie online. Przez komunikator można wybrać rodzaj i ilość narkotyku, a potem zamówić z dostawą do paczkomatu lub wskazać konkretną lokalizację, gdzie diler ma zakopać towar. Ta druga metoda w ostatnim czasie zyskuje na popularności. Krakowskie dzielnice są rozkopywane przez poszukiwaczy nielegalnych przesyłek.