Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 23 / 0
Krwawa Dłoń Ulsteru pisze:
borrasca pisze:
Krwawa Dłoń Ulsteru pisze:
Borrasca, czy jak wsadzasz palec do wody święconej, to zaczyna on syczeć i wydzielać odór spalonej skóry, sama zaś woda święcona ulega natychmiastowemu zagotowaniu? Pytam poważnie.
Za dużo filmów, hehe. No ale skoro poważnie, to nie, nic z tych rzeczy.
Ah, uspokoiłeś mnie:P
Hehehe. Spoko, nie mam kontaktu z wodą święconą.

Co do roślin. To żywe organizmy i potrafią się komunikować. Ludzie jednak wychodzą przed szereg, uzurpując sobie prawo do pierwszych na planecie. Historia pokazuje, że faktycznie są pierwsi, w byciu idiotami.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Abli, puść na dużą głośność metal, postaw głośnik przy szybie, zrób to samo z klasyką i zobacz przy czym bardziej drży. Masz swoją wielką tajemnicę :P
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 174 / 3 / 0
borrasca pisze:

To nie był demon, tylko ktoś tam bawił się w jakieś czary, no i trochę nie wyszło.
to juz mi wyjasniles, pytałem o demona(y) o którym piszesz w temacie
Abli, puść na dużą głośność metal, postaw głośnik przy szybie, zrób to samo z klasyką i zobacz przy czym bardziej drży. Masz swoją wielką tajemnicę :P

Czytaj więcej na: Odpowiedz • talk.hyperreal.info
przy shranzu ;]
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
edit: ostatnimi czasy widuje kontem oka czarne postacie znikajace za mna. mam sie bać?
ziomek tez ostatnio zauwazył ze cos za mna biega :/
  • 915 / 4 / 0
Ludzie z natury są tchórzliwi, dwulicowi, interesowni, narzekają, szlochają, puszczają fochy z byle powodu - to raczej kiepska wizytówka. Nie chciałbym żebyś mnie źle zrozumiał, pewne istoty lubią tę część ludzkiej natury.

Z natury? No offence, pojebało Cię chyba. Sadzisz grube gafy na równi ze złotymi myślami. Chyba, że to "z natury", to jakaś tam metafora.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Borrasko, czy Ty czasem nie mścisz się za złośliwości? ustawicznie nie mogę zasnąć, dzisiaj też. Pomyślałem, że to przez Ciebie i wtenczas zaszumiało w pokoju, ucieszyłem się nawet że będą jakieś strachy, ale gdzie tam. Daj mi spać, a najwyżej podeślij jakiegoś kolorowego błazna, niech mi zrobi psikusa. Pyknąłem w tej intencji parę pyków z blue lotusa.

z poważaniem
bury
  • 1033 / 7 / 0
Naprawdę wierzycie w te metafizyczne bzdury? Nigga, please!
Dobra, za niedługo idę spać. Niech jakiś szaman się ze mną skontaktuje we śnie. I challenge you!
  • 21 / 2 / 0
a po co mam sie kontaktowac skoro w to nie wierzysz ;p
wyjebane mam ;d
wole sam sie zabawic ;))
pzdr
  • 589 / 1 / 0
Wiara czy brak wiary, co za różnica. W ogóle komu by się chciało.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 2 / 0
"wiara czy brak wiary" ; ooooooooo czlowieku nie rozrozniasz tych dwoch calkowicie roznych pojec ? pojec ktore mentalnie zmieniaja twoj caly poglad o mysleniu na rozne sprawy ?
"komu by sie chcialo" ; ooo
np mi.ktory pierdoli telewizje glupie showy i jebana polityke ktora jest rownoczesnie sztuczna jak i bez sensowna
:)
mimo ze wiekszosc ludzi uznaje to za debilizm to ja uwazam ze nie maja racji...
a tak krotko..

Wiesz moze byc duzo powodow...
Podrawimam :))
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.