Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5065 / 867 / 0
Na Sor . Z perspektywy czasu wszelkie sposoby radzenia uznaje za dosyć prymitywne .
Wstyd w kieszeń i do szpitala .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 770 / 176 / 0
Na sor. Ale jak już się bawi z igłami kilka lat to można użyć sterylnego sprzętu i spróbować ściągnąć go sobie samemu. Po prostu wkłuć się w ropień i ściągnąć igłą ropę z limfą. Tylko to tak do średnicy 1cm. Bo jak ropień jest większy to raczej robi się nacięcie, a do tego przydałby się raczej chirurg.

Ja raz miałem wielkości pięści. To nie obyło się bez cięcia. Na całe szczęście została tam tylko jama po ropniu a ja robiąc dziurkę (usilnie próbowałem się wkłuć, ah dopaminergiki) zyskałem możliwość odbarczenia tego syfu. Normalnie myślałem, że się porzygam.
  • 4 / / 0
Na sor
roli
  • / / 0
Coś obrzydliwego, jakiś czas temu poczułem jakby mi pod zębem coś rosło z dnia na dzień troszkę zaczęło boleć i puchnąc co w ciągu 3 dni przerodziło się na to ogromnego syfa na pół brody, już miałem zbierać się na sor, ale przypadkiem za bardzo poruszyłem głową i poleciało z tego tyle jakiejś cuchnącej mazi, że prawie się porzygałem, jakoś bardzo się wtedy nie przejąłem bo byłem w ostrej depresji, przemyłem wodą i olałem to, przez kolejne parę dni tak kapało z tego miejsca ropą, na tyle obficie, że nie mogłem z domu wyjść ze wstydu, jakimś cudem wszystko zeszło, nawet śladu po tym nie wiadać a myślałem, że będzie gorzej bo przez jakiś czas nie rósł mi zarost w tym miejscu, wychodzi na to, że więcej szczęścia niż rozumu miałem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.