Całkowity brak sił, trudności nawet w oddychaniu, utrata przytomności. Wcześniej pomarańczowa mgła. 24 nieprzytomny.
Telepanie, dyskinezy, całkowity brak myślenia, siły i energii, 100% zombie. 15 dni tak, w tym 3 dni total warzywo. Odstawili mi to i katowali depakina, ale skrupulatnie pozbywałem się. Jebać izolatki, aż się wjebałem tagiem.
Tym, to się chyba zabija, a nie leczy. Zwłaszcza, że ja total 100% zdrowy. Kocham komisariaty i przewiezienie po próbie samobójczej. Z dwa miesiące dochodziłem do homeostazy i "ja".
Szantaż, pobicie i coś tam umorzyli.:) #ugoda
Jak widać organizm, organizmowi nierówny.
Kwestia dawki i jak mówiłem temu jebanemu cwelowi, że jestem ćpunem i nie moge leków kurwa, bo jestem na nie nadwrażliwy. Postraszył dodatkowym zastrzykiem, wywiadu zero przewiezienie z komendy. Rozmowa? Brak. Pytanie się czy to wina leków -brak. Wpisanie innych leków, i tego że byłem w 2 miesiecznym ciagu - wpisane A byłem kurwa 2miesiace trzezwy w domu. Pacjenci,przynajmniej ci chorzy, to [*]
Wyjebane ze cos innego mi wpisal chcialem stamtad spierdalac, mimo ze pacjenci spoko. a chuj sie trafi, nie ja to inni pacjenci.
Szlugi wchodzą jak talala + zajebista chęc by cos ogolnie porobic, co bądz. W huj dobry speedzik.
Czyli sa wajatki, ze Risperidon potrafi pobudzic w polaczeniu z kawa.Cóz za rzadkosc, az nie moge uwierzyc.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".