Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2971 / 1601 / 35
No napewno ale moze pomoc, ja tam musze spróbować by ocenic.
Wiem,ze warto ocenic po praktycznym teście.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 438 / 122 / 0
Tylko obawiam się, że środek będzie króciutko działał. Sam fenylopiracetam działa do 2 h, w przypadku dodanie do cząsteczki halogenu, ten okres może być jeszcze krótszy, podobnie jak jest np. w przypadku fenibutu i baklofenu (p-chlorofenibutu), choć niewątpliwie jest to mocniejsze.
  • 1786 / 243 / 0
@AnnaS dostawa dopiero po wakacjach :(
  • 2971 / 1601 / 35
01 lipca 2019Cooba83 pisze:
Tylko obawiam się, że środek będzie króciutko działał. Sam fenylopiracetam działa do 2 h, w przypadku dodanie do cząsteczki halogenu, ten okres może być jeszcze krótszy, podobnie jak jest np. w przypadku fenibutu i baklofenu (p-chlorofenibutu), choć niewątpliwie jest to mocniejsze.
Nie wiem ile bedzie trzymal ptaszki cwierkaja,ze 6h ( hydrazyd fenylopiracetamu 11 do 12h).
Jak kupię i stestuje to ocenie.
Narazie czekam na hydrazyd, później na RGPU 95. :psycho:
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 3180 / 895 / 5
w ciągu dwóch tygodni zamówię i wrzucę reckę
mam jeszcze phenylpiracetam i clouracetam jak dobrze pamietam wiec porownam
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1628 / 196 / 0
Hm, czyżby modyfikując nootropy można uzyskać narkotyki?
  • 2971 / 1601 / 35
Niby nie ma efektu narkotycznego ale nie próbowałam i jak bedzie to stestuje.
P.s nawet jest opcja by benzen zastąpić benzofuranem w czasteczce i tez ma to nie miec efektu narkotycznego tylko antydepresyjne. Czas pokaże.

Mnie to zainteresowało wtedy kiedy znajomy wpadł na nim , sam zagadywal, byl towarzyski i wyjawił co spróbował i mówi ten nootrop.
Taki prospołeczny motywator i towarzyski nootrop energii tez miał sporo ale bez przesady.
Wtedy mnie ten zwiazek zainteresował.
Pozniej okazało się,ze jest ogrom pochodnych. :mniam: :psycho:
  • 3180 / 895 / 5
Jednak na razie nie zamówię. Z tej jednej stronki co mają już nic nie zamówię, bo bana mi dali za nie bycie "nałukowcem" :(
Podziel się posiłkiem
  • 75 / 22 / 0
DRI to raczej nie jest. W dawce 110mg czuć przede wszystkim pobudzenie umysłowe. Jeżeli ktoś spodziewa się po tym efektów motywacyjnych jak po MPH srogo się zawiedzie.
  • 3180 / 895 / 5
I jak, miał to ktoś w swoich rękach, bo ucichł temat całkowicie.
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.